STANIJA I TAKI VEČAS ULAZE U ZADRUGU: Pink zvanično potvrdio
Foto: Filip Plavčić

biće šou

STANIJA I TAKI VEČAS ULAZE U ZADRUGU: Pink zvanično potvrdio

Otac pomenute zadrugarke, Taki, takođe je prvi put na vrućoj stolici od kad je Marinkovićeva ostavila Marka i odlučila da na njihov odnos stavi tačku

Objavljeno:

Nedelja, rezervisana za emisiju 'Izbacivanje', ni ovoga puta neće ostaviti ravnodušnim, jer će voditeljka Dušica Jakovljević poželeti dobrodošlicu Radomiru Marinkoviću Takiju, ocu aktuelne zadrugarke Maje Marinković i bivšoj devojci Marka Markovića Staniji Dobrojević.

Darko Tanasijević biće zadužen za omiljenu 'čašicu razgovora' i emotivne ispovesti takmičara, koji će voditelju ogoliti dušu o svemu što ih je mučilo prethodne nedelje.

Stanija Dobrojević, prvi put nakon raskida Maje i Marka, stiže nikad raspoloženija da progovori o svom bivšem partneru, ali i bivšoj drugarici, od koje mnoge poteze nije očekivala.

Otac pomenute zadrugarke, Taki, takođe je prvi put na vrućoj stolici od kad je Marinkovićeva ostavila Marka i odlučila da na njihov odnos stavi tačku.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram/Stanijadobrojevic

Situacija koja će dodatno pogrejati sve u studiju i doliti 'ulje na vatru', jeste Stanijino nedavno gostovanje na RED televiziji, prilikom kojeg je priznala da ona i Maja zapravo nisu nikada bile bliske drugarice i da su se za par godina samo par puta videle, a da je Taki taj koji je 'naduvao' priču o njoihovom prijateljstvu.

Kako će Taki reagovati na ovu izjavu i sve ostalo što će Stanija reći o bivšem momku njegove ćerke, ostaje nam da vidimo.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.