OVO JE PRAVA BIOGRAFIJA STANIJE DOBROJEVIĆ: Nema više LAŽI, nema PREVARE, ISTINA JE OTKRIVENA
Foto: Sonja Spasić

sve se sada zna

OVO JE PRAVA BIOGRAFIJA STANIJE DOBROJEVIĆ: Nema više LAŽI, nema PREVARE, ISTINA JE OTKRIVENA

Dobrojevićeva je popularnost stekla kada su 2008. na internetu objavljene njene fotografije koje su prema zvaničnoj verziji ukradene. Tada su je fanovi prozvali srpskom seks-bombom

Objavljeno:

Stanija Dobrojević (17. mart 1985, Virovitica) srpsko-američka je starleta, manekenka i pevačica. Pobednica je rijalitija Farma 6, kao i bivša učesnica Servajvor Srbija VIP: Kostarika i Farma 4. 2018 učestvovala je u reality show - u Zadruga 2 i osvojila treće mesto.

Stanija je rođena 17. marta 1985. u Virovitici, tada SFRJ. Otac joj je bio ekonomista i političar, ali je 1995., tokom rata u Hrvatskoj, izgubio život.

Stanijina majka je sa svojim sinom i ćerkom odbegla u Rumu. Nakon završene osnovne škole u Rumi, Stanija je završila Srednju ekonomsku školu u Sremskoj Mitrovici.

Nakon toga je upisala Ekonomski fakultet Univerziteta u Novom Sadu, a u drugoj godini u predroku ona je konkurisala za učešće u Vork and travel programu. Na tom je fakultetu kasnije i diplomirala.

Stanijina prijava Vork and travel programu je prihvaćena, pa je Dobrojevićeva 2005. otišla u SAD. Tamo je od 2008. zaštitno lice kazina Haraz u Atlantik Sitiju, gde i živi, a radi kao krupije i menadžer odnosa sa javnošću. Takođe je i manekenka, a najveći uspeh u toj sferi postigla je kao bikini model u Majamiju.

Dobrojevićeva je popularnost stekla kada su 2008. na internetu objavljene njene fotografije koje su prema zvaničnoj verziji ukradene. Tada su je fanovi prozvali srpskom seks-bombom. U SAD je dobila titulu najlepše Plejboj golf devojke, te osvojila nagradni put u Plejboj vilu kod Hjua Hefnera, gde ju je fotografisao poznati fotograf Arni Frajtag. U Srbiji, gde takođe gradi karijeru, fotografisala se za časopise Plejboj, Si-Kej-Em i Maksim.

Tokom 2012., Stanija je učestvovala u srpskoj verziji rijaliti-šoua Servajvor, namenjenog neanonimnim ličnostima — Survajvor Srbija VIP: Kostarika. Zvaničan razlog prijavljivanja bio je prikazivanje njene ličnosti, naspram stalno isticanih telesnih atributa. Iz takmičenja na glavnom ostrvu ispala je treća, desetog dana, dok je sa Ostrva Odbačenih diskvalifikovana sedamnaestog dana, i tako peta definitivno ispala iz igre.

1 / 5 Foto: Printskrin/Instagram/stanijadobrojević

Razlog Stanijine diskvalifikacije od strane organizatora bila je tuča sa makedonskom Plejboj zečicom Aleksandrom „Aleks“ Nakovom. Međutim, nakon emitovanja sporne epizode, Aleks je izjavila da joj je Stanija kao sestra, te da je tuča iscenirana. Želeći da što pre izađe iz rijalitija, Aleks se sa Dobrojevićevom dogovorila da je napadne, misleći da će izbaciti samo nju, jer, prema ugovoru sa organizatorima, jedini način da se iz igre izađe prevremeno jeste nanošenje fizičke povrede drugom takmičaru. Organizatori nisu uvažili Stanijin iskaz da se samo branila, već su obe diskvalifikovali.

Kako je ocenila da u Srbiji može napraviti karijeru, Dobrojevićeva je 18. jula 2012. izdala debitantsku pesmu Umri bez mene, koja govori o dečku, inače fudbaleru, koji je zgrešio. Kako i sama kaže, nema pevačkog iskustva, pa u pesmi ceo tekst zapravo šapuće, dok deo koji se peva izvodi Marjan Kamenović. Tekst je napisala Gordana Gvozdenović, a aranžirao ju je Igor Milićević. Pesmu je obradio Saša Dinić, dok je prateći vokal Suzana Dinić. Aktere je našminkala Vanja Beočanin.

Sem izdavanja debitantske pesme, Stanija je 1. septembra 2012. prisustvovala Guarana foum festu održanom u Kombank areni. Međutim, ona nije bila među publikom, već je upravljala jednim od topova koji penu, glavni deo Foum festa, izbacuju na publiku. Ranije, tokom jedne od poseta Beogradu, Stanija je 17. oktobra 2010. prisustvovala humanitarnoj večeri u klubu Mister Stefan Braun, gde su se sakupljali prilozi radi poboljšanja kvaliteta života dve devojčice iz Kragujevca.

Dobrojevićeva često učestvuje u promociji turističkih ponuda. Tako je jednom prilikom promovisala Kopaonik za srpske turističke organizacije. Sem toga, početkom marta 2013, učestvovala je u promociji turističke ponude Egipta na sajmovima turizma u Beogradu i Nemačkoj. Za tu priliku joj je Egipatski turistički autoritet (ETA), neprofitna organizacija u vlasništvu Ministarstva turizma Arapske Republike Egipat, platila sedmodnevni boravak u Nemačkoj.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/Stanijadobrojevic

Dana 19. marta 2013. Stanija je otišla u selo Lisović i time postala učesnica četvrte sezone Farme. U rijalitiju, takmičari su boravili na stočarskom imanju i obavljali seoske poslove, dnevne i nedeljne zadatke. Mada je nekoliko puta bila nominovana za izbacivanje, Dobrojevićeva se plasirala u finale održano 7. jula iste godine. Sa 38,67% glasova plasirala se na drugo mesto, dok je pobedu i 50.000 evra sa preostalih 61,33% glasova odneo Sulejman „Memo“ Haljevac. Dana 24. marta 2013, emitovana je epizoda serije Zvezdara u kojoj Dobrojevićeva u toplesu glumi devojku jednog mafijaša.

Za vreme takmičenja, ušla je u vezu sa Filipom Panajotovićem koja se održala i nakon završetka rijalitija. Izjavila je da ima 28 godina, te da je rešila da stavi tačku na dotadašnju golotinju. Zaključno sa tim periodom, Stanija je privukla medijsku pažnju širom sveta. Tako je, sem na srpskom i hrvatskom, o njoj pisano na engleskom, azerskom, bugarskom, grčkom, rumunskom, slovenačkom, španskom, turskom, francuskom i italijanskom jeziku.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.