ŽELJKO MITROVIĆ POTVRDIO: Večeras od 23:30h SVE POČINJE, ovo još NIJE VIĐENO
Foto: RTV Pink printscreen

pravi šok

ŽELJKO MITROVIĆ POTVRDIO: Večeras od 23:30h SVE POČINJE, ovo još NIJE VIĐENO

Kako je najavljeno na Pinku, večeras će se na imanju u Šimanovcima održati vanredno izbacivanje, a nakon toga će uslediti "Gledanje snimaka"

Objavljeno: 22:27h

Poznato je da Veliki šef često zna da iznenadi zadrugare, ali i gledace "Zadruge", pa tako organizuje vanredno ubacivanje, ali i izbacivanja. Kako je najavljeno na Pink televiziji, danas će neko zauvek napustiti Belu kuću

S obzirom da je četvrtak veče rezervisano za emisiju "Gledanje snimaka", zadrugari ni ne slute da će neko od njih napustiti šestu sezonu popularnog rijalitija "Zadruga", a sve to počinje večeras od 23:30h.

Kako je najavljeno na Pinku, večeras će se na imanju u Šimanovcima održati vanredno izbacivanje, a nakon toga će uslediti "Gledanje snimaka".

1 / 8 Foto: Printscreen/PINK

Podsetimo, na samom početku današnje emisije "Pitanja gledalaca" stiglo je važno pismo koje je poslao Veliki šef, a pročitala ga je voditeljka Ivana Šopić.

Veliki šef je odlučio da kazni sve zadrugare zato što su prekinuli sastanak.

- Doneli smo odluku da zbog toga što je prekinut sastanak i nije došlo do izazova, da svi budete kažnjeni smanjenjem budžeta - glasilo je pismo.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.