SVAKI DAN GA GLEDAMO, A NISMO IMALI POJMA O OVOME: Poznati SRBIN PROGONI CECU, dolazi joj ISPRED KUĆE
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

kakav šok

SVAKI DAN GA GLEDAMO, A NISMO IMALI POJMA O OVOME: Poznati SRBIN PROGONI CECU, dolazi joj ISPRED KUĆE

- Što se tiče "uhođenja", o kom govore tamo, znam da je uhodio Cecu i neke poznate pevače, da je bolesni fanatik, to je sve. - dodala je Velemirova

Objavljeno:

Aktuelni rijaliti učesnik, koji iritira mnoge zadrugare šeste sezone Boža Džons, je imao "dogovor" pred ulazak u "Zadrugu" sa bivšom učesnicom Emilijom Velemir.

Kako se vidi u porukama Boža Emu naziva "ljubavi", a komunikacija se nastavlja sve do njegovog ulaska u rijaliti.

Ema se sada oglasila za i otkrila da je jako besna, te da je ona zaslužna što je on ovoliko opstao u Zadruzi, budući da ga je ona savetovala "šta da radi" kako bi ostao.

1 / 7 Foto: Printscreen/jutjub/zadruga

- Pokrenula se cela tema o tome da li je gej, ja sam dostavila prepiske u cilju da ga odbranim od tih optužbi sa najboljom namerom, nisam ni očekivala da će mi bukvalno zabiti nož u leđa. Muvao me jeste ali vidim da se unutra baš potencira, zadrugari potenciraju tu priču da je on gej. Način ponašanja prema ženama, kolio sam uspela da ispratim, moguće, sve je moguće, nije kao da sam proverila (smeh). - rekla je Ema, pa dodala:

- Što se tiče "uhođenja", o kom govore tamo, znam da je uhodio Cecu i neke poznate pevače, da je bolesni fanatik, to je sve. - dodala je Velemirova, a onda se osvrnula na njen odnos sa Božom:

- Ispada da je on mene iskoristio za informacije o Zadruzi, jer sam i sama bila deo rijalitija, za informacije i o učesnicima, da nije bilo mene, ne bi bio tamo ni nedelju dana. Ja sam ga pripremila za tamo, bukvalno ga ispratila u Zadrugu, ispada da je stvarno gej, ako ćemo po ovoj priči - zaključila je Ema za "Srbiju Danas".

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.