SKANDALOZNA TUČA U ZADRUZI KRENULA JE ZBOG NECE: O njegovom životu NIŠTA NE ZNAMO, desila se TRAGIČNA SMRT
Foto: Printscreen

otkriveno

SKANDALOZNA TUČA U ZADRUZI KRENULA JE ZBOG NECE: O njegovom životu NIŠTA NE ZNAMO, desila se TRAGIČNA SMRT

– Tada smo prošli pakao, a ja sam se mnogo razbolela. Neca je imao averziju i prema plastičnim igračkama pištoljima, puškama, ratnicima…

Objavljeno:

Danas svi pričaju o šokantnoj tuči koja se dogodila u Zadruzi 6, a posle koje su Emil i Kristijan diskvalifikovani.

Mnogi ne znaju da je pokretač tuče bio zapravo Neca kog su pomenuti zadrugari branili od nasilje Uroša Ćertića.

O njegovom životu malo se zna, a ista je vrlo bolna.

– Neca je imao mnogo problema, najviše u osnovnoj školi kada su ga drugari šikanirali i maltretirali. On je jako sažaljiv jer zna kroz šta smo prošli kada mu je rođeni brat Danijel sa deset godina umro na pločniku ispred porodične kuće, kada je pucao iz vazdušne puške. Mi živimo u Kobalju kod Smedereva, to je malo mesto i sve se zna. A moj Neca je sve to teško podneo – započinje priču Necina majka i nastavlja:

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

– Zna da mu je brat želeo vazdušnu pušku više od bilo koje igračke, ali pošto je bio maloletan, nije mogla da se kupi, jer nije mogla dozvola za nju da se dobije. Uzeo je od komšije i pucao. Taj pucanj ga je koštao života. Prepuklo mu je srce od prevelike napetosti. Neca ne voli da priča o toj tragediji koja nas je zadesila, čuva to u sebi, zato je malo i zatvoreniji za priču – drhtavim glasom nam je ispričala Necina majka Milena Lazić i objasnila zašto se njen sin nije igrao igračkama za dečake.

– Tada smo prošli pakao, a ja sam se mnogo razbolela. Neca je imao averziju i prema plastičnim igračkama pištoljima, puškama, ratnicima… Igrao se više sa nekim lutkicama, zbog čega su ga deca zavitlavala i pravila mu probleme. Moj Neca nije gej, imao je devojku u osmom razredu, pa posle u srednjoj školi. Sada nema, možda zbog te frizure koju ima, a možda i zato što je nežan. - rekla je jednom prilikom njegova majka.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.