NIKO NIJE ZNAO ZA DETALJ IZ PROŠLOSTI MARKA MARKOVIĆA: Bio je sa STANIJOM, a pre 4 godine je pričao o MUŠKARCIMA
Foto: Prinscreen

bićete iznenađeni

NIKO NIJE ZNAO ZA DETALJ IZ PROŠLOSTI MARKA MARKOVIĆA: Bio je sa STANIJOM, a pre 4 godine je pričao o MUŠKARCIMA

Ipak, ove sezone u rijalitiju sve sepkulišu o njegovom odnosu sa Majom, Anitom, Anom i Milicom, a ono što su svi zaboravili je njegovo izlaganje od pre četiri godine

Objavljeno:

Danas svi pričaju o Marku Markoviću i njegovim akcijama u rijalitiju, a detalj iz prošlosti niko nije znao.

On je sa našom najpoznatijom starletom, Stanijom, bio preko tri godine u emotivnoj vezi, a početkom ove godine kao bomba je odjeknula vest da je Dobrojevića stavila tačku na dugogodišnju vezu sa Markom, a tada se oglasila i otkrila zbog čega je došlo do kraha njihove ljubavi:

- Nismo zajedno već dva meseca, daljina je učinila svoje. Da sam ostala u Americi ni on ni ja ne bismo potvrdili da smo raskinuli još sto godina, ali stigla sam u Srbiju i svi me za to pitaju, pa mi je lakše da se stavi tačka i što se javnosti tiče - rekla je Dobrojevićeva medije.

1 / 6 Foto: Printscreen

Ipak, ove sezone u rijalitiju svi sepkulišu o njegovom odnosu sa Majom, Anitom, Anom i Milicom, a ono što su zaboravili je njegovo izlaganje od pre četiri godine:

"Istina je da mi se udvaraju i muškarci i žene, nažalost. Ne želim da ostanem nedorečen, poštujem svačije opredeljenje, ali sam više naklonjen ženama", zaintrigirao je on još u razgovoru sa Dušicom Jakovljević prilikom ulaska u drugu sezonu Zadruge.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.