BIVŠA ZADRUGARKA PREBILA DEČKA: On sve TAJNO SNIMIO, upravo objavljeni SKANDALOZNI DOKAZI! (FOTO)
Foto: Printscreen

užas

BIVŠA ZADRUGARKA PREBILA DEČKA: On sve TAJNO SNIMIO, upravo objavljeni SKANDALOZNI DOKAZI! (FOTO)

Večeras ću vam premijerno u 20h pokazati ko je Ana Jovanović. Iako svi već znate ko je i šta je, ja ipak imam želju sve da podelim sa vama

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Ana Jovanović i njen bivši partner Nikola Ilić, neko vreme su bili u medijskoj izolaciji, ali ne i zadugo.

Od kako je atraktivna Ana izašla iz Bele kuće, demantovala je sve navode da se videla sa njim, ali i samog Nikolu koji se uključio emisiju 'Narod pita' i urnisao je dokazima - snimcima sa zajedničkog putovanja. Bez obzira na sve, nikada nije priznala da je došlo do pomirenja.

Nakon svađe i fizičkog kontakta od strane Jovanovićeve, ljubavni par se nije oglašavao, te pretpostavljalo da im je veza konačno uplovila u mirnu luku.

Nikola Ilić, oglasio se na svom Instagram profilu i podigao ogromnu prašinu, postavivši snimak novog ili starog napada Ane na njega, te je za večeras najavio i potpuno raskinkavanje bivše zadrugarke.

1 / 2 Foto: Printscreen

Večeras ću vam premijerno u 20h pokazati ko je Ana Jovanović. Iako svi već znate ko je i šta je, ja ipak imam želju sve da podelim sa vama.

Na sledećem snimku tuče, pretpostavlja se, potkačio je bivšu devojku i za Filpa Cara sa kojim je imala intimne odnose u petoj sezoni.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.