POZNATA RIJALITI UČESNICA NIJE UŠLA U PETAK U ZADRUGU ZBOG POLNE BOLESTI: Milica i Željko Mitrović ODMAH REAGOVALI!
Foto: Nemanja Nikolić

zadruga 6

POZNATA RIJALITI UČESNICA NIJE UŠLA U PETAK U ZADRUGU ZBOG POLNE BOLESTI: Milica i Željko Mitrović ODMAH REAGOVALI!

Čelnici Pinka ništa nisu želeli da prepuste slučaju

Objavljeno: 09:20h

Opšte je poznata stvar da svaki učesnik rijalitija neposredno pred ulazak u ružičasti imaginarijum prolazi strogu zdravstvenu proveru.

Jedna učesnica koja je potpisala ugovor za ulazak u „Zadrugu 6” nije prošla na sistematskom pregledu, a razlog je, ni manje ni više, polna bolest koja se otkrila na ginekološkom pregledu, čime je izgubila pravo da postane ravnopravni takmičar.

PRAVILA VAŽE ZA SVE

Sistematski pregled zadrugara obavezan je za sve učesnike, a podrazumeva nekoliko provera.

– Svi zadrugari odlaze na pregled kod lekara opšte prakse, psihijatra, psihologa, vade krv, testiraju se na HIV, posećuju ginekologa i urologa – rekao je za naš list dobro obavešten izvor blizak produkciji najgledanijeg rijalitija u regionu.

Dugo najavljivana devojka (ime poznato redakciji Objektiva), koja je prethodno bila učesnica jednog drugog rijalitija, išla je, kao i svi, na sistematski pregled, međutim, pokazalo se da neki parametri nisu u redu.

Ipak, čelnici produkcije nisu smatrali da je u pitanju ozbiljan problem, te su je pustili da uđe u karantin, smatrajući da će se stvar brzo rešiti.

– Vi vrlo dobro znate da svaki učesnik po ulasku u „Zadrugu” mora da bude zdrav, tako da su čelnici produkcije zahtevali da devojka uradi još jedan sistematski pregled na dan ulaska u rijaliti – priča izvor za naš list i dodaje:

– Ništa nisu hteli da prepuste slučaju, te je ujutru u pratnji obezbeđenja otišla na pregled.

OPASNOST

Izvor Objektiva ispričao je šta se dogodilo kada je devojka uradila drugi pregled.

– Kada je došla na drugi pregled, svi testovi su bili u redu, osim jednog. Na ginekološkom pregledu se ispostavilo da devojka ima polnu bolest koju dugo nije lečila, a uzimajući u obzir u obzir tip bolesti, shvatili smo da problem ne može da se reši za nekoliko dana – priča izvor i dodaje:

– Budući da je njeno stanje vrlo ozbiljno, produkcija je donela odluku da joj ne dozvoli ulazak u Belu kuću i da se ravnopravno takmiči sa ostalim učesnicima rijalitija. Zamislite da je ušla u rijaliti i ima intimne odnose sa nekim. Ne samo da bi zarazila tog nekog nego bi napravila problem svim zaposlenim, a prvenstveno lekaru koji ju je pustio da sa zarazom uđe u rijaliti. Hvala bogu pa Željko i Milica Mitrović izuzetno vode računa o zdravstvenom stanju svih učesnika, pa tako nisu dozvolili da zaražena osoba kroči na imanje u Šimanovcima.

Zadruga 6
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

NEIZVESNOST

Mediji su izneli različite informacije o ovom slučaju. Ekipa Objektiva posetila je Šimanovce na dan otvaranja „Zadruge 6” kako bi do detalja ispitala šta se zapravo dogodilo.

– Tačno je da je pitanju polna bolest zbog koje nismo smeli da je pustimo u rijaliti. Ona je malopre napustila Šimanovce i uputila se kući, gde će se pridržavati lekarskih uputa kako bi joj se stanje stabilizovalo – rekao je izvor blizak produkciji i dodao:

– Ukoliko se bude izlečila, naknadno će biti donesena odluka da li postoji mogućnost da se vrati u rijaliti. Pošto se radi o bolesti koja se leči duži vremenski period, ne mogu da kažem sa sigurnošću šta će se dešavati u njenom slučaju. Pokušali smo da saznamo o kojoj se konkretno bolesti radi, međutim, ostali smo uskraćeni za tu informaciju. Ali ukoliko se logički razmisli, može se zaključiti da je u pitanju ozbiljna bolest, budući da se leči duži vremenski period. Jedno je sigurno. Vlasnici Pinka nisu želeli da naprave ni najmanji propust u ovom slučaju, jer nisu želeli da dovedu u pitanje zdravlje ostalih zadrugara.

Zadruga 6
foto: Wikipedia, Nemanja Nikolić

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.