NA FOTKI JE SVE JASNO KO DAN! Ćerka Marka Jarića pokazala šta misli o majci i njenom TREĆEM DETETU! (FOTO)
Foto: Profimedia

opa!

NA FOTKI JE SVE JASNO KO DAN! Ćerka Marka Jarića pokazala šta misli o majci i njenom TREĆEM DETETU! (FOTO)

Ćerka Marka Jarića proslavila je deseti rođendan

Objavljeno: 12:40h

Mlađa ćerka Marka Jarića proslavila je deseti rođendan i to u organizaciji poznatog oca, dok je njena majka Adriana Lima još uvek u nemogućnosti da se pridruži sličnim aktivnostima nakon samo nekoliko dana od svog trećeg porođaja. Ponosni otac objavio je fotografiju na kojoj devojčica Siena slavi svoj rođendan okružena vršnjacima u pravoj letnjoj atmosferi u Majamiju.

Ćerka Marka Jarića ima tri godine stariju sestru Valentinu, a od prošle nedelje porodici se pridružio i dečak Cijan. Bivši košarkaš u dobrim je odnosima sa top modelom s kojim je bio u braku pa je proslava Sijeninog rođendana poverena njemu i sve je prošlo u odličnoj atmosferi.

Ćerka Marka Jarića obožava da provodi vreme u Beogradu, a ovo leto proveli su i u Crnoj Gori. Bivši sportista uživao je da naslednicama otkriva predele iz ovog regiona ali prema dogovoru s njihovom majkom svi žive u Majamiju kako bi sve lakše funkcionisalo.

Podsetimo, Adrijana Lima (40) rodila svoje treće dete, dečaka 28. avgusta, nakon dve ćerke koje je dobila sa Markom Jarićem.

Sada je u srećnoj vezi sa filmskim producentom Andreom Lemersom III, sa kojim je kako kaže sada najsrećnija žena na svetu.

- Cijan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Cijan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj listi. Cijan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka.

Dobrodošao u naš svet CIAN LIMA LEMMERS ~ 29.08.22 - napisala je manekenka u opisu slike.

1 / 6 Foto: Instagram/Printscreen

Bonus video:

00:28

MARKO JARIĆ POKAZAO RASKOŠNU KUĆU U MAJAMIJU Nasred dnevnog boravka OGROMAN LUSTER, u dvorišu bazen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.