PRVO PRAVO VENČANJE U ZADRUZI 150 ZVANICA: Biće ludo i nezaboravno, produkcija sve dozvolila, održaće se u oktobru!
Zadruga6, Foto: Nemanja Nikolić

veliko veselje u rijalitiju

PRVO PRAVO VENČANJE U ZADRUZI 150 ZVANICA: Biće ludo i nezaboravno, produkcija sve dozvolila, održaće se u oktobru!

"Izabrali smo prstenje, kupljeno je i samo čeka da ga stavimo jedno drugom na ruku"

Objavljeno:

Kristijan Golubović nedavno je otkrio da će uskoro dobiti dete sa verenicom, Kristinom Spalević, a sada je otkrio da sa njom planira organizuje venčanje u Zadruzi 6.

"Venčaćemo se u Zadruzi. Napravićemo veliko veselje u rijalitiju i svi će to moći da gledaju na televiziji. Pozvaću na venčanje oko 150 ljudi. Pričao sam sa produkcijom i rekli su mi da je to u redu. Biće ludo i nezaboravno", rekao je Kristijan.

"Izabrali smo prstenje, kupljeno je i samo čeka da ga stavimo jedno drugom na ruku. Šije se specijalna venčanica za Kristinu. U Zadrugu će na dan venčanja ući i naši kumovi, jer se sigurno neću okumiti sa nekim iz rijalitija. Ja tamo nemam prijatelje, oni su tehnički samo moje kolege. U rijalitiju je generalno skup idiota i niko od njih ne može da bude moj kum", navodi Golubović.

Kristina i on su prvobitno planirali da svadbu naprave za njegov rođendan, 30. novembra, ali su je pomerili za početak oktobra.

"Prvo smo hteli da pravimo svadbu na dan mog rođenja, ali Kristina hoće lepo da izgleda, a 30. novembra će već biti u osmom mesecu. Stalo joj je da bude zgodna i zanosna kada se budem oženio njom, pa sam odlučio da joj ispunim tu želju", objasnio je Golubović.

1 / 5 Foto: prentscreen/instagram/kristijan.krile_official

"Nijedno moje dete nije bilo vanbračno. Lazarevom majkom sam se oženio, sa Verinom majkom Ivanom venčao sam se u crkvi i sada sam odlučio da se oženim i Kristinom. Dobićemo sina! Zvaće se Kristijan Konstantin. Kristina je želela da se zove Kristijan, a ja sam samo dodao ovo Konstantin. Termin joj je 6. januara. Baš na taj dan se pre 27 godina rodio i moj prvi sin Lazar. Neverovatno poklapanje"; oduševljeno je zaključio on.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.