MAJA MARINKOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 6 RUKU POD RUKU SA SUBOTIĆKOM: Prvo joj OTELA MUŽA, a sad i ovo!?
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

ŠOK!

MAJA MARINKOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 6 RUKU POD RUKU SA SUBOTIĆKOM: Prvo joj OTELA MUŽA, a sad i ovo!?

Bivše najbolje drugarice...

Objavljeno:

Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, progovorio je o ćerkinom odnosu sa Aleksandrom Subotić sa kojom se posvađala nakon što joj je preotela muža, biznismena Predraga Pecu Raspopovića.

Taki
foto: Espreso

Kako je istakao, njegova ćerka se ne plaši nikoga i smatra da između Maje Marinković i Aleksandre Subotić, ukoliko obe budu ušle u "Zadrugu" neće doći do pomirenja.

- Ne verujem da bi došlo do pomirenja, ipak su velike stvari bile u pitanju. Ako uđe Aleksandra, svašta će tu biti. Ja o Aleksandri nikad nisam loše pričao niti ću ikada reći, devojka je bila fer prema meni, šta su oni radili to je njihova stvar - rekao je za Republiku.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

Podsetimo, sukob između Maje Marinković i Aleksandre Subotić počeo je u onom momentu kada je Maja preotela muža najboljoj drugarici.

Danima se pričalo o skandalu, a onda je Predrag Peca Raspopović odlučio da raskine sa Marinkovićevom i vrati se nevenčanoj supruzi sa kojom ima sina.

Maja Marinković je potpisala ugovor za ulazak u "Zadrugu 6", a da li će se na velelepno imanje u Šimanovcima useliti i Aleksandra Subotić ostaje nam da saznamo uskoro.

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.