SANDRA REŠIĆ IZLETELA IZ STUDIJA: HITNO napustila uživo emisiju, MAJCI JOJ POZLILO!
Sandra Rešić, Foto: Nenad Kostić

ŠOK!

SANDRA REŠIĆ IZLETELA IZ STUDIJA: HITNO napustila uživo emisiju, MAJCI JOJ POZLILO!

Prošle noći Sadndra Rešić hitno je morala da napusti emisiju ,,Zadruga-Narod pita", jer je njenoj mami Cici Rešić naglo pozlilo, što je potvrdila i voditeljka Ivana Šopić.

Objavljeno:

Naime, Sandra je primila uznemirujući poziv, nakon čega je hitno morala da napusti emisiju, jer je saznala da je njenoj mami pozlilo.

- Sandra Rešić je napustila emisiju, jer se njenoj mami slošilo - saopštila je Ivana.

Podsetimo, Sandra je tokom emisije imala žestoke i žustre rasprave sa gledaocima kako zbog njene veze sa Anđelom Rankovićem, tako i zbog odnosa sa Dejanom Dragojevićem, a nekoliko puta se uključila i pevačica Zorica Marković, koja je očitala mlađoj koleginici lekciju o njenom ponašanju.

Sandru je sada jedna gledateljka u emisiji pitala o Dejanu, a ona više nije mogla da sluša priče, pa joj je odbrusila.

- Sandra, nije lepo da lažeš gledaoce. Nisi završila nijedan fakultet. Je l' tako? Žena koju povredi prijatelj i emotivni parner, ne može da odgovori na isti način. Zašto lažeš da nemaš emocije prema Dejanu? - kazala je gledateljka.

- Zaista ne mogu više da odgovaram na pitanja u vezi toga, ponovila sam više puta - kazala je Sandra.

- Dejan je bio sluđen u teškim momentima, zašto Ana Spasojević nije očekivala ništa od Dejana, a isto mu je pružala utehu? - rekla je gledateljka.

- Da, da olakšam svima. Moja zvanična odluka od danas je da ću do kraja lagati da nisam zaljubljena u Dejana Dragojevića. Neka bude da sam zaljubljena, loš sam prijatelj, kako god da bude. Ja ću sada da odem iz emisije, mojoj mami nije dobro. A vi samo pričajte šta god želite. Da se je*** sa svim prijateljima, ne tuširam se i lažem. Pozdrav svima i laku noć - kazala je Sandra, ustala sa stolice i napustila emisiju jer je njenoj mami, Cici, pozlilo.

Bonus video:

02:30

SANDRA REŠIĆ RONILA SUZE U PROGRAMU UŽIVO! Na ovo pitanje voditelja se SLOMILA, a onda poručila: NIKAD VIŠE NEĆU OVO DOZVOLITI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.