"NAVUKAO SAM GA POSLE MESEC DANA DOPISIVANJA!" Novi zadrugar želi da RASKRINKA Baku i njegovu DEVOJKU, ŠOOK!
Foto: Printscreen

kakav haos!

"NAVUKAO SAM GA POSLE MESEC DANA DOPISIVANJA!" Novi zadrugar želi da RASKRINKA Baku i njegovu DEVOJKU, ŠOOK!

On je rekao da u Zadrugu ulazi da pobedi.

Objavljeno:

Bilal Brajlović biće novi učesnik rijalitija "Zadruga 6", a na sistematskom pregledu otkrio je nepoznate detalje o Baki Prasetu i njegovoj devojci Anji Blagojević.

- Pre tri godine sam snimao za jutjub i onda me nije bilo zbog privatnih razloga. Nedavno sam se vratio, udario sam odmah na Baku. Bio sam s Anjom, on mi je brisao klipove. Baš sam ga dobro za***ao. Navukao sam ga posle mesec i po dopisivanja, predstavio sam se kao agencija, pa smo se i lično videli. Imam privatne njegove snimke gde priča skroz drugu priču. I to će izaći sve kako on priča i što se tiče Anje i mene i sve.

On je rekao da u Zadrugu ulazi da pobedi.

- Jedan jedini Lil Broks, dolazim iz Sarajeva i imam 23 godine. Bavim se jutjubom, video produkcijom. Ne znam šta da vam kažem, emni je bitno da je meni lepo u životu. Svi pitaju čime se baviš, a niko ne pita jel ti lepo u životu?

Bilal tvrdi da ne voli da ogovara, osim u specijalnim prilikama.

-Ne, ali kad je neko jak kao Krisijan Golubović i Filip Car. Takve volim da udaram, da gazim - istakao je i da je moguće da dođe do sukoba sa njih dvojicom u Zadruzi 6.

-Da. Neću ja Necu, Pecu. Biću uz njih ako ih neko bude dirao, jer je najlakše njih udarati. A kad dođe Kristijan tamo nešto ovo ono, nisam ja ušao da ćutim. Kakav Car, Lil Broks je Caru car.

Kristijan Golubović
foto: Nemanja Nikolić

Brajlović je otkrio i da mu je neka zadrugarka zapala za oko.

-Pa ne mogu reći da nema.. sve su iste. Privukla me nije nijedna jer devojka koja ulazi u Zadrugu ne može biti moj tip devojke. Može biti za kombinaciju, za ovo za, ono da mi ne bude dosadno. Nije vam nešto izbor ove godine iskreno.

On tvrdi i da je bio sa nekom poznatom ličnoću.

-Hahah pa bilo je, to svi znaju. Bilo je tu više cura. Volim noćni život, brz život. Ne želim kad ostarim da žalim što nešto nisam prošao.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Budući zadrugar je otkrio i zbog čega mu smeta Kristijan Golubović.

-Mnogo lažnih priča priča on. U redu sve to, ali vidi ovako, imaš godina koliko imaš, prosiš na tik toku i na donacijama. Dožeš meni na tik tok i jutjub, što amngupe ne izađeš na ulicu i pričaš. Gde ste videli da se pravi kriminalac snima na tik toku? Izađi na ulicu.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.