OVO JE KONAČNI SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 6! Od TRANSRODNE PEVAČICE do SKANDALOZNIH BLIZANACA
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

šok

OVO JE KONAČNI SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 6! Od TRANSRODNE PEVAČICE do SKANDALOZNIH BLIZANACA

Broj takmičara je jako veliki, a tu ima i mnogo POZNATIH imena!

Objavljeno: 16:45h

Nova sezona popularnog rijalitija počinje 3. septembra, a uveliko se spekuliše ko će se ovaj put naći pred kamerama na luksuznom imanju u Šimanovcima.

Pored dobro poznatih lica, naći će se i ona manje poznata publici.

Košarkaš iz Makedonije, Milorad Minovski, poznatiji kao Mićo, u „Zadrugu 6“ ulazi kako bi iskusio nov doživljaj.

Pred kamerama popularnog rijalitija i ovaj put naći će se Lepi Mića, kojem će ovo biti deseti rijaliti.

– Rešio sam, ulaziću u „Zadrugu“ sve dok budem zdrav i vitalan – izjavio je nedavno Lepi Mića.

Lepi Mića
foto: Nemanja Nikolić

Zorica Marković je propustila prethodnu sezonu, ali spekuliše se da će ući u „Zadrugu 6“.

– Obožavam rijaliti i televiziju Pink, s kojom godinama sarađujem. Rekli su mi: „Radi šta hoćeš! Da li ćeš da se brukaš ili ne, tvoja je stvar.“ Uvek sam radila ono što želim i pričala ono što mislim. Pokazaću ko je mama rijalitija – kaže pevačica, koja ne može da zamisli ovaj šou-program bez kolege Lepog Miće.

U rijaliti će navodno ući i Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, koji su zbog problematičnog ponašanja diskvalifikovani iz prethodne sezone.

Miljana Kulić
foto: Instagram

Među zadrugarima i ovaj put naći će se Dalila Dragojević, Filip Car, Miki Đuričić, Aleksandra Subotić i njen otac Karađorđe, kao i Kristijan Golubović i Kristina Spalević.

Kako prenose domaći mediji i Milica Dabović će biti deo ekipe „Zadruge 6“.

Starleta Stanija Dobrojević ponovo će ući u rijaliti "Zadrugu, a kako se spekuliše, ona će biti samo gost, što se desilo i prethodne sezone.

1 / 5 Foto: Printscreen/ Instagram/ dalila_dragojevic_official

Pored Stanije, kako se šuška, ulazi i njen bivši dečko Marko Marković. Kršni Crnogorac će se ponovo takmičiti u rijalitiju za glavnu nagradu, a da li će doći do pomirenja sa Dobrojevićevom, ostaje nam da vidimo kada spektakularna sezona bude počela.

U šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija naći će se i Nenad Lazić Neca, poznati tiktoker, koji je svoju šansu već imao u četvrom serijalu. Neca je potpisao ugovor sa Pinkom, a pored njega, sa sobom će povesti i brata blizanca Predraga Lazića Pecu, kom će ovo biti prvi put u rijalitiju.

Anja Todorović
foto: Printscreen Instagram/anjatodorovic11

Još jedno, vrlo dobro poznato ime će se naći u rijalitiju ,"Zadruga 6", a to je bivša zadrugarka i starleta Anja Todorović. Nakon što je diplomirala novinarstvo, Anja je odlučila da ponovo zakorači na velelepno imanje.

Mediji su prenosili da će u Pinkov rijaliti ući i transrodna pevačica i javno deklarisana prostitutka Elektra Elit, a poznata dama je redovno vesti o svom učešću u "Zadruzi" delila na Instagramu. Potvrda ili ne, ostaje da vidimo.

Taki Marinković bio je na razgovoru sa Velikim šefom, kako bi pregovarali o njegovom ulasku u rijaliti. Marinković je odlučio da se oproba u rijalitiju, gde će moći da ispromoviše svoju knjigu na pravi način, ali i da otkrije detaljnije o svojim stranicama koje već uveliko piše.

Taki Marinković
foto: Damir Dervišagić, Aleksandr Čolić

- Taki je bio na razgovoru, koliko znam, išao je da priča za ulazak, ali ne znam da li se nešto dogovorio sa njima. Tražio je velike pare, zbog svega što bi se otkrilo o njemu, a sigurno je da bi. Vi prvi i znate o čemu će pisati u knjizi i kakva će imena sve da spomene - govori izvor za Republika.rs.

Takođe, starleta Maja Marinković koja je trenutno u centru medijske pažnje zbog raskida sa mužem bivše drugarice Aleksandre Subotić, ulazi u "Zadrugu 6".

Maja Kovačević
foto: Kurir TV

Maja Kovačević, rođena sestra Marijane Seifert, pre par dana je u prostorijama Pink televizije snimila profil kojim će se predstaviti publici i time potvrdila da je ona jedna od novih učesnica rijalitija Zadruga 6.

Jedan od takmičara će biti i kontroverzni Ivan Nešković, bivši učesnik rijalitija "Bar", koji je poznat kao miljenik žena, ali i neko ko ima kratak fitilj.

Ivan Nešković, Rijaliti BAR, Ivan Gavrilović
foto: Kurir

Verujemo da će ova Zadruga biti baš dosta uzbudljiva!

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.