JAO, MAMA! OVAJ ČOVEK JE DOBIO ASTRONOMSKI HONORAR ZA UČEŠĆE U ZADRUZI 6: Pašće vam VILICA koliko NULA IMA
Foto: Nemanja Nikolić

svaka čast!

JAO, MAMA! OVAJ ČOVEK JE DOBIO ASTRONOMSKI HONORAR ZA UČEŠĆE U ZADRUZI 6: Pašće vam VILICA koliko NULA IMA

Svaka mu čast, izborio se za ovo!

Objavljeno: 13:21h

On je prvi rijaliti učesnik koji je potpisao ugovor za predstojeću sezonu Zadruge, a njegov honorar za učešće u šou-programu je basnoslovno veliki.

Zadruga, Zadruga 6
foto: Nemanja Nikolić

Naime, pčelar je odlučio je da promeni život iz korena nakon što se oženio i dobio ćerkicu Dunju, a kako prenose mediji, njegov honorar za 10 meseci će iznositi 150.000 evra.

- On je godinama živeo od danas do sutra, bio je poročan i nije preterano razmišljao o budućnosti. Međutim, otkako je dobio Dunju sve se promenilo - započeo je priču izvor, koji otkriva razlog Đuričićevog učešća u rijalitiju.

1 / 6 Foto: Espreso

- On je bio odlučan da je završio sa svojom rijaliti karijerom i svima je govorio da više neće ulaziti u tu vrstu programa. Međutim, narod ga voli i dobio je ponudu koja se ne odbija. Za svoje desetomesečno učešće Miki će zaraditi 150.000 evra, imaće slične uslove kao i prethodnih sezona, biće izolovan od zadrugara i imaće svoju sobu gde će sam spavati i provoditi vreme. Iako mu je teško palo ponovno odvajanje od supruge i ćerkice, svestan je da toliku sumu novca ne može da zaradi na drugi način. Zbog toga je odlučio da iskoristi priliku koja mu se nudi - rekao je sagovornik, i otkrio da rijaliti učesnik za cilj ima da obezbedi naslednici bolju budućnost.

Miki Đuričić
foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

- Miki planira da zarađen novac uloži u nekretninu koju će prepisati na Dunjino ime, kako bi ona uvek imala materijalnu sigurnost. Ostatak novca iskoristiće za pokretanje malog porodičnog biznisa koji će mu donositi stalne mesečne prihode - zaključio je sagovornik, piše Alo.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.