MILICA MITROVIĆ ZVANIČNO POTVRDILA: Rijaliti počinje u PETAK, objavila FOTKE SVIH TAKMIČARA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

otkrila

MILICA MITROVIĆ ZVANIČNO POTVRDILA: Rijaliti počinje u PETAK, objavila FOTKE SVIH TAKMIČARA! (FOTO)

Već nedelju dana ide skromna najava za ovaj rijaliti, a danas se i Velika Šefica oglasila i potvrdila tačan datum početka ovog programa

Objavljeno: 16:56h

Televizija Pink je za novu sezonu koja počinje od jeseni pripremila kvalitetan program, a prvi u nizu novih projekata je rijaliti "Adaktarovi".

Već nedelju dana ide skromna najava za ovaj rijaliti, a danas se i Velika Šefica oglasila i potvrdila tačan datum početka ovog programa.

Ona je objavila i fotke svih učesnika koji su isključivo cela Adaktar porodica.

Fanovi Zadruge su poprilično zabrinuti povodom ove informacije jer se pribojavaju da šeste sezone neće ni biti, obzirom da nema najava za ovaj projekat, niti je bilo koji takmičar potvrđen za ulazak u šestu sezonu.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

Prisećanja radi, prošlih godina, Pink bi najavljivao svoje takmičare već krajem jula, a mi smo sada na pragu septembra, a nema nikakvih informacija o novoj sezoni pomenutog projekta.

Ipak, ljubitelji rijaliti formata ne treba da budu u strahu obzirom da je Milica Mitrović na svom profilu danas najavila da "Adaktarovi" počinju u petak, 26.08.2022.godine.

Ko su Adaktarovi?

Njegov lajfstajl, porodične vrednosti, kao i načini komunikacije u medijima neodoljivo podsećaju na svima dobro poznatu porodicu Kardašijan, čiji su članovi postali velike svetske zvezde nakon rijaltija “Keeping up with the Kardashians”, gde su dešavanja u porodici i međuljudski odnosi bili prenošeni 24/7 u zemljama širom sveta.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.