ANA JOVANOVIĆ VIŠE NIKADA NEĆE OTIĆI U CRNU GORU: Razlog će vas ZAPREPASTITI! (FOTO)
Foto: Printscreen Zadruga

iznenađenje

ANA JOVANOVIĆ VIŠE NIKADA NEĆE OTIĆI U CRNU GORU: Razlog će vas ZAPREPASTITI! (FOTO)

Pošto je Jovanovićeva već jednom imala skandal u saobraćaju, tokom svađe sa bivšim dečkom, mediji su hteli da saznaju da li je ovog puta bio sličan događaj

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Ana Jovanović danas je na Instagram profilu sa svojim pratiocima požalila da je tokom povratka iz Crne Gore dobila prekršajnu prijavu. Kako bi mediji saznali o čemu se tačno radi odmah su kontaktirali Anu koja je otkrila sve detalje.

Pošto je Jovanovićeva već jednom imala skandal u saobraćaju, tokom svađe sa bivšim dečkom, mediji su hteli da saznaju da li je ovog puta bio sličan događaj, a ona je za Pink.rs priznala da je u pitanju samo prekoračenje brzine, zbog čega je isključena iz saobraćaja.

Krenula sam da se vraćam za Srbiju iz Crne Gore i ovde su stvarno baš gužve. Na nekom malo otvorenijem putu, da li je bio autoput, ja sam malo vozila poreko ograničenja brzine i nakon par minuta zaobišla me je patrola, presretači.

1 / 6 Foto: Printscreen

Zaustavili su me i tražili dokumenta, moram da pohvalim policiju Crne Gore da stvarno jako dobro rade svoj posao. Napisali su mi kaznu za prekorečenje brzine. Isključili su me iz saobraćaja, onemogućili su mi da dalje vozim. Sad je drugarica prešla da vozi i nastavljamo put ka Srbiji.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.