BOLNA ISPOVEST MINE VRBAŠKI: Morala je da ISTERA OCA NAPOLJE, bićete ŠOKIRANI kada vidite KO JE NJEN TATA!
Foto: Damir Dervišagić

skandal

BOLNA ISPOVEST MINE VRBAŠKI: Morala je da ISTERA OCA NAPOLJE, bićete ŠOKIRANI kada vidite KO JE NJEN TATA!

Pevačica je prokomentarisala i njegovu novu vezu sa Milicom Veselinović

Objavljeno:

Učesnica svih sezona rijalitija "Zadruga" Mina Vrbaški ima izuzetno turbulentan život.

-Minina velika ljubav je bio Mensur Ajdarpašić. Njihova veza bila je, prema pričanju obe strane, toksična i u Zadruzi, ali i u stvarnom svetu. Iako su se voleli, nisu uspeli da svoju ljubav održe, a kako Mina navodi u to su bili umešani mnogi ljudi.

- Bilo je mnogo lepih trenutaka, mnogo ružnih. Ali ne bih sebi ovo ponovo dopustila. Znam koliko je on propatio, znam koliko sam ja. Koliko sam propala u fizičkom smislu, koliko je on postao psihički labilniji. Mi smo bili zavisni, pa smo se od zavisnosti lečili. On se lečio od ovog odnosa, ali i ja. Išla sam kod psihijatra, tražila sam pomoć jer je bio previše posesivan odnos, turbulentan. Njegova podržka mene ne voli, oni su mnogo uticali na naš odnos. Da nije bilo njih naša veza bi trajala", rekla je Mina za naš portal.

Pevačica je prokomentarisala i njegovu novu vezu sa Milicom Veselinović.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

"Mislim da je on u tu vezu ušao iz inata. On konstantno govori o meni. Kako sam ga ja više volela, kako sam ja ovo, kako sam ja ono. Mislim da veza Milice i Mensura nije prava. On kao čovek je dobar, ne mogu da grešim dušu. Ali sa njim treba znati. Ja sam prema njemu postala apsolutno ravnodušna", izjavila je bivša zadrugarka.

Zadrugarkina najveća podrška su mama Ivana i brat Boris. Javnost zna da je odrasla bez oca, ali uz neizmernu ljubav majke. Otkrila je u kakvom su trenutno odnosu, budući da Mina nikada nije komentarisala svog oca u medijima.

"Ja nisam sa njim ni u kakvom kontaktu. Kad je trebalo da se dođe do neke istine, nije moglo. Sada me ne interesuje da li je on tu. Da je on trebao da mi bude otac on bi bio uz mene od kako sam se rodila,a ne da mi se pojavljuje kad ne treba. Kada je baka preminula ja sam mu se javila i tražila da dođe, ali smo ušli u neku raspravu i ja sam ga izbacila iz kuće. Jer ne može neko da dođe u moju kuću da mi se dernja", ispričala je Mina jednom prilikom.

1 / 5 Foto: instagram/minavrbaski

Ono što takođe zanima javnost jeste njena porodica. Minina majka, Ivana Vrbaški, takođe je bila deo rijalitija, ali se o njenom ocu baš slabo zna.

Ivana je jednom prilikom otkrila ko je on, te da je reč o javnosti već poznatom Nenadu Pešutu.

- Taj čovek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Verovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa - pričala je Mina na početku prve sezone Zadruge, a njena majka je rekla...

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.