SRBIJA BRUJI O NJENOM ULASKU U ZADRUGU, A ONA TROŠI 100.000 EVRA U ŠOPINGU: Prijatelj OTKRIO ŠOK ISTINU o njoj!
Foto: Promo

EKSKLUZIVNO

SRBIJA BRUJI O NJENOM ULASKU U ZADRUGU, A ONA TROŠI 100.000 EVRA U ŠOPINGU: Prijatelj OTKRIO ŠOK ISTINU o njoj!

Poznato je da je Elektra potrošila nekoliko desetina hiljada evra na plastične operacije kako bi dobila izgled iz snova, a svi znamo i koliko ona ulaže u spotove pesme, ali i u svoje stajlinge

Objavljeno: 19:59h

Pevačica Elektra Elit se proslavila 2020. godine, kada je krenula da objavljuje pesme koje su pravile haos u klubovima, a pažnju je privukla, osim dobrim pesama, i činjenicom da je zapravo trans osoba i da u Švajcarskoj bavi najstarijim zanatom. Ona je o svemu pričala uvek otvoreno i bez dlake na jeziku, međutim ona je i poznata po još jednoj stvari.

Poznato je da je Elektra potrošila nekoliko desetina hiljada evra na plastične operacije kako bi dobila izgled iz snova, a svi znamo i koliko ona ulaže u spotove pesme, al ii u svoje stajlinge.

Njen prijatelj je podelio sa nama jednu anegdotu iz njenog života, budući da važi za veliku kupoholičarku koja obožava da kupuje brendirane stvari.

- Ona je šoping manijak, u stanju je da sate provodi u luksuznim radnjama i da potroši brdo para na garderobu. Uvek je u radnjama dočekaju sa šamšanjcem, a ona samo sedne i bira ono što joj se donosi. Jednom je potrošila blizu 100.000 evra na krpice, torbice i nakit, a ona uvek kada šopinguje kaže “ma, jedan je život” i provuče karticu. Jednom je toliko nakupovala da nije sama mogla da ponese kese, pa je pozvala prijatelje da joj pomognu. Posle toga je rešila da u šoping uvek vodi prijatelje ili momke iz obezbeđenja, a moram priznati, tu su i uvek zgodni frajeri koji joj pomažu – rekao nam je izvor blizak pevačici.

Pre par nedelja procurela je informacija da ona ulazi u “Zadrugu 6”, a Espreso je tada prvi došao do informacija koje su želeli svi da znaju.

Kako smo želeli da saznamo da li uopšte planira da uđe, pozvali smo njenog prijatelja koji nam je otkrio pravu istinu.

- Elektra bi pobedila da uđe, siguran sam 100%! Ona je rođena da pravi skandale, da održava šou, njene klipove bi delio ceo Balkan, ali mislim da od tog posla nema ništa. Ona je više puta dobijala ponude da uđe, ali nikada nije pristajala jer žena ima brdo para od posla u Švici. Šta će joj to? Ona je živa vatra, ne može ona da bude toliko dugo u zatvorenom prostoru, navikla je na drugačiji život. Mislim da je dobila poziv i za ovu sezonu, ali mi nije rekla da li je odbila, kao ni da je prihvatila. Možda nas sve iznenadi, ko će ga znati, Elektra je to - rekao je njen prijatelj za Espreso.

1 / 3 Foto: Printscreen

Podsetimo, Elektra Elit objavila je zapaljivu novu numeru sa beovizijskom zvezdom Angellinom. Pesma se zove „Lepa kao on“, a zapravo je remiks koji preti da preplavi klubove ovog leta. Nova verzija dolazi i sa seksi provokativnim spotom u kojem obe pevačice igraju uz mnoštvo golih muškaraca.

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.