ŠOK! PEVAČICA SE ZALAŽE ZA LEGALIZACIJU PROSTITUCIJE! I SAMA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM: U pitanju su MILIONI!
Elektra Elite, Foto: Printscreen Pink tv

ISKRENA

ŠOK! PEVAČICA SE ZALAŽE ZA LEGALIZACIJU PROSTITUCIJE! I SAMA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM: U pitanju su MILIONI!

Opet šokira!

Objavljeno:

Trasekuslana zvezda Elektra Elite, nakon što je priznala da se bavi najstarijem zanatom, ponovo je šokirala svojom izjavom!

Ona je izjavila da se prostitucija treba legalizovati i u Srbiji, ali da svaka prostitutka mora da plaća državi porez koji ne bi bio nimalo mali.

- Definitivno u slučaju ako se prostitucija legalizuje, obavezno svaka prostitutka treba da plaća porez i da ne bude na teretu države. Ne postoji rad na crno i ne sme da ga bude. Mora biti veoma korektno sa plaćanjima poreza jer su u pitanju velike pare, a sve te pare posle, odnosno milioni evra na godišnjoj bazi, moraju biti prijavljene. Ako bi se radilo na taj način, onda ne bi postojala razlika između kamenjarke prostitutka i elitne prostitutke - rekla je transrodna pevačica, kojoj je primaran posao nastarij zanat o čemu je proteklih meseci otvoreno govorila. U Švajcarskoj se plaća porez jer se tako dobija mogućnost socijalnog zdravstvenog osiguranja i raznih pomoći drugih organizacija. Radi se o fer plej varijanti, kao i o paušalnom porezu pošto niko ne može da uđe u sistem koliko je prostitutku zaradila zato svaka ima paušalni porez da prijavi koliko je napravila u roku od mesec dana- istakla je Elektra.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.