MARIJA VIDELA MILJANU! NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU RIJALITI ZVEZDE!
Foto: BETA/SAŠA ĐORĐEVIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ, INSTAGRAM

borba još traje!

MARIJA VIDELA MILJANU! NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU RIJALITI ZVEZDE!

Strogo zabranjena jedna stvar!

Objavljeno: 17:37h

Miljani Kulić naglo je pozlilo samo nekoliko dana po operaciji želuca, kada je morala ponovo da bude operisana i izvađena joj je slezina.

Izvor otkriva da se Miljana stabilizovala i da su joj rezultati dobri, te da se dosta mirnije ponaša, budući da su morali da joj odstrane slezinu, zbog ozbiljnosti situacije. Kako nastavlja, Marija je posetila svoju ćerku, te joj je objasnila da ne sme konzumirati cigarete, koje je tražila odmah nakon što je došla svesti.

- Nisam najbolje. Miljana je zbrunuta, svi su oko nje i rezultati su za sada zadovoljavajući. Ne mogu da kažem da je dobro, za mene je dobro tek kad dođe kući. Lekari se trude da joj bude bolje, svakako joj je bolje nego što je bilo, ali za neke idealne rezultate tek kada dođe kući i vreme treba da prođe. Iscrpljena je, dve operacije je ubrzo imala jednu za drugom. Samom tom operacijom smanjenja želuca gubi vitamine, jer ne unosi hranu, tako da joj treba vremena da se oporavi. Imamo poverenje u lekare - rekla je Marija.

- Miljanine analize idu na bolje. Mnogo je bolja i mirnija, nego kada smo je probudili nakon operacije slezine. Pričala je sa Marijom - započinje izvor.

- Objasnili su joj za cigarete i da je samo to za njeno dobro. Juče kada je dobila cigarete zvala je sve žive koji su joj pružali podršku dok je agonija trajala, pa ju je to uznemirilo. Ostaće pod nadzorom ako ovakvo stanje ostane još 2-3 dana - kaže izvor iz KC Niš.

1 / 4 Foto: Stefan Kojić, Printscreen

Bonus video:

00:18

ŠTA TO RADIŠ, MAMA? Miljana krišom snimala MAJKU kako zanosno PLEŠE u izazovnom izdanju, evo kako je MARIJA KULIĆ reagovala! VIDEO

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.