MAJA KAO DA JE POBEGLA SA PSIHIJATRIJE: Lomila u Zadruzi, OTELA MUŽA DRUGARICI a sada NAPRAVILA HAOS i ostavila ga
Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

ogroman šok

MAJA KAO DA JE POBEGLA SA PSIHIJATRIJE: Lomila u Zadruzi, OTELA MUŽA DRUGARICI a sada NAPRAVILA HAOS i ostavila ga

Maja i Peca su ušli u klinč zbog Miljane Kulić. Maja je njega napala kada su one prepiske izašle na portalu, poruke, ili šta li je već.

Objavljeno:

Starleta Maja Marinković navodno se posvađala sa Predragom Pecom Raspovićem, sa kojim je boravila na crnogorskom primorju, i zbog toga se odmah vratila u Beograd.

- Maja i Peca su ušli u klinč zbog Miljane Kulić. Maja je njega napala kada su one prepiske izašle na portalu, poruke, ili šta li je već... Ne znam da li je to bila ozbiljna rasprava, ali poznavajući nju, nije joj bilo pravo. Skočila je na Pecu, odmah ga je napala, jer je hteli da vidi o čemu se radi, da li joj je stvarno pisao ili je u pitanju sprdnja. Nije ona ni verovala u to, ali je htela da proveri da li se Peca dopisuje sa nekim drugim devojkama i tako je nastao haos - priča izvor za Pink.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Maja sa druge strane tvrdi da nema istine u glasinama, iako se mnogi pitaju zašto joj Peca nije pravio društvo na proslavama.

- Ne, ne, loše ste čuli. Mi smo zajedno i sve je u najboljem redu. Ja sam došla u Beograd na dva dana, samo da bih ispoštovala rođendan svoje najbolje drugarice i odmah se vraćam dole, tako da, nažalost velikim dušebrižnicima, to je dezinformacija - ističe Maja, pa otkriva da li se u međuvremenu čula sa Aleksandrom Subotić:

- Nemam komentar na to, nju zaista ne komentarišem.

Maja je otkrila i da li se plaši da će je Peca prevariti.

1 / 2 Foto: Print Screen Instagram

- To su smešne priče. Ja sam sigurna u sebe, uopšte ne razmišljam u tom smeru. Nama je toliko lepo, da nema nikakve potrebe za tim - zaključuje Maja.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.