CEO BALKAN JE BRUJAO KADA JE NAŠ PEVAČ PREVARIO SUPRUGU: Mediji su ga RAZAPELI, a on se sada POKAJAO, ŠOK!
Foto: Instagram printscreen

Šok i neverica!

CEO BALKAN JE BRUJAO KADA JE NAŠ PEVAČ PREVARIO SUPRUGU: Mediji su ga RAZAPELI, a on se sada POKAJAO, ŠOK!

Gruja je ispričao detalje prvog susreta sa ćerkama

Objavljeno:

Finalista pete sezone rijalitija "Zadruga" Nikola Grujić Gruja otkrio je da se pokajao što je prevario svoju ženu Ljiljanu, ali da je u tom trenutku smatrao da je Mima Šarac ljubav njegovog života.

Gruja je ispričao detalje prvog susreta sa ćerkama, te sa suzama u očima otkrio da su mu trčale u susret i vikale "Tajo".

- Ta žena ih je sačuvala od svega što se dešavalo. Znale su one da ja pravim neke gluposti, ali šta, nisu znale, jer im Ljilja nije dozvolila da gledaju. Takvu ženu neću naći nikada više. Nimalo nije bila ogorčena, ljuta, mislim da je ona to prebrodila, tu bol, dok sam ja bio unutra - rekao je doskorašnji zadrugar za "Srbiju Danas", pa otkrio kako se osećao u trenutku kada je prevario ženu sa kojom ima dve ćerke:

- Ja sam i pre "Zadruge" rekao "Nema šanse, 99 odsto", tih jedan odsto je prelomilo. U "Zadruzi" nisam uopšte razmišljao, mislio sam da mi se desila neviđena ljubav. Emocije više nemam ni prema Mimi, ni prema Ljilji, nije to to, hladan sam, zato mi svi kažu da sam kao led.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.