TEODORA DŽEHVEROVIĆ SE HITNO OGLASILA: Cela Srbija će ODMAH REAGOVATI kada bude čula ovu ŠOK VEST!
Foto: Damir Dervišagić

obrt

TEODORA DŽEHVEROVIĆ SE HITNO OGLASILA: Cela Srbija će ODMAH REAGOVATI kada bude čula ovu ŠOK VEST!

Na odličnoj dnevnoj žurki, uz dobru muziku, osveženje i uz pozitivnu energiju, Teodori i njenim fanovima bilo je malo dva sata druženja

Objavljeno:

Pevačica Teodora Džehverović organizovala je druženje sa svojim najvernijim fanovima i sa njima podelila priču o svom putu ka uspehu i ostvarenju sna.

Na odličnoj dnevnoj žurki, uz dobru muziku, osveženje i uz pozitivnu energiju, Teodori i njenim fanovima bilo je malo dva sata druženja!

1 / 6 Foto: printscreen/pink

Ni jedna želja njenih obožavalaca nije ostala neispunjena, a brojni predstavnici medija imali su stotine pitanja za ovu mladu pop zvezdu, koja na Instagramu ima 1,3 miliona pratilaca!

A Teodora je, kako samo ona ume i zna, spontano i bez ikakve zadrške svima otkrila tajnu svog uspeha i osmeha koji pleni.

- Nisam mogla da sakrijem svoje emocije kada sam se srela sa fanovima! Bilo je iskreno, jer ovo druženje mi stvarno znači. Živim normalan život, ne vozim besan auto, imam normalan stan, a ne luksuz o kome se piše… Ja sam baš kao i moji fanovi – idem na kafu bez šminke sa prijateljima! - rekla je Teodora Džehverović.

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

00:32

Novak Đoković se obratio navijačima na dočeku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.