ŽELJKO MITROVIĆ SE OGLASIO I POTVRDIO: Evo koji rijaliti kreće od ove godine, izneo sve DETALJE!
Foto: Privatna arhiva

skandalozno

ŽELJKO MITROVIĆ SE OGLASIO I POTVRDIO: Evo koji rijaliti kreće od ove godine, izneo sve DETALJE!

Rekao bih da su za neke ovi brojevi impresivni, a ja očekujem da će ti brojevi još rasti - istakao je Mitrović

Objavljeno:

Vlasnik Pinka Željko Mitrović, odlučio je da proveri kakav je stav građana povodom rijaliti programa, pa je objavio peticiju, koju je za 48 sati, potpisalo je skoro 2.000.000 ljudi.

- Prošlo je oko 48 sati od raspisivanja naše peticije, čiji je cilj bio da zapravo vidimo šta građani Srbije misle o Pinku, šta misle o rijaliti programima, kao i o Zadruzi. Rekao bih da su za neke ovi brojevi impresivni, a ja očekujem da će ti brojevi još rasti - istakao je Mitrović.

Kako kaže, smatra da oni nisu još uvek ni blizu krajnjeg dometa.

- To je jednostavno zaključiti. Samo dva kanala Zadruge na You Tube imaju 3,3 miliona pratilaca. Ako neko uzme podatke Nilsena shvatiće brzo da je ukupan rič Zadruge 5,7 miliona gledalaca. U nekom smislu je potpuno očekivano da bude toliko veliki odziv i toliko veliki broj - rekao je Mitrović.

- Ako sam i imao neku dilemu, sada više nemam. Biće Zadruge 6 sigurno, to se već sada vidi. Brojevi su takvi da su skoro nenormalni. Građani su se odazvali na način koji je za neke van očekivanja, dok je za mene u skladu sa očekivanjima - rekao je Mitrović i dodao da je srećan zbog toga.

1 / 6 Foto: Youtube

Ono što je zanimljivo je činjenica da je ovim Željko javno potvrdio da će rijalitija biti od septembra i to ponovo Zadruge, te da ćemo iste rijaliti igrače gledati kroz celu narednu godinu.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.