ONA JE RODILA MIKIJU ĐURIČIĆU DETE, IZAZIVA STRAH JEDNIM POGLEDOM: Čekajte da vidite kako izgleda! (FOTO)
Miki Đuričić, Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

isplivalo

ONA JE RODILA MIKIJU ĐURIČIĆU DETE, IZAZIVA STRAH JEDNIM POGLEDOM: Čekajte da vidite kako izgleda! (FOTO)

Ne eksponira javno svoju porodicu

Objavljeno:

Miki Đuričić je pčelar,radio i televizijski voditelj koji je na sebe skrenuo pažnju učešćem u mnogobrojnim rijaliti programima. Rođen je 13. marta 1977. godine u Kupinovu, u Sremskom okrugu.

2009. godine je konačno pobeo u serijalu „Velikog brata“ pod nazivom „VIP All Stars“. Veći sukob je imao sa Draganom Marinkovićem Macom sa kojim se zamalo potukao.

Osvojio je nagradu od 50.000 evra, ali time nije bio preterano oduševljen. 2013. godine se prvi put našao na „Farmi“, ali nije dugo izdržao. Priča rediteljke Jelene Golubović ga je toliko isterala iz takta da ju je gađao ciglom koja je, srećom, pala daleko od nje.

Krajem godine je ušao u rijaliti „Parovi“ gde se zaljubio u glumicu Anđelu Lakićević. Njihov odnos bio je nepredvidiv jer su u jednom trenutku bili dobri prijatelji, a u drugom neprijatelji. Drugi učesnici su Mikiju skrenuli pažnju da ga Anđela samo koristi. 2017. godine Miki je postao član rijalitija „Zadruga“.

1 / 9 Foto: Printscreen/jutjub/zadruga

U “Zadruzi” 3 je našao novu izabranicu Suzanu Perović, vrlo turbulentan odnos su imali. Se*s mu nije stran pred kamerama, a opet je često govorio da neće više u rijaliti da bi opet ušao u Zadrugu 4.

Neke od njegovih najduhovitijih izjava su: „Ja sam prirodni idiot.“ „Svaka budala može da iskuka za neki posao, a pametan nikad ne radi.“ „Što bi moji roditelji plaćali školu kad možeš da, kao što kaže dobri Vili Hanting, odeš u biblioteku i uzmeš knjigu koja ti se čita.“ „Ja ne bih išao na koncert Pavarotija zato što političari i njihove žene idu u prve redove da budu viđeni.“

A podsetimo, učesnik rijalitija "Zadruga", Miki Đuričić, krajem avgusta 2020. je prvi put postao otac, a iako je pričao o svojoj partnerki, do sada javnost nije imala prilike da je vidi.

Mikijeva nevenčana supruga uhvaćena je dok je u kolicima šetala njihovu ćerku Dunju u Kupinovu.

Mikijeva izabranica je inače iz Inđije, kako su ranije pisali pojedini mediji, a navodno je zaposlena, ali je trenutno na porodiljskom bolovanju.

Miki Đuričić
foto: Printscreen

Kako su je gledaoci na malim ekranima mogli videti iz daleka, mi vam prenosimo fotografiju na kojo se nalazi Miki sa ženom i ćerkicom.

- Jeste, neka im je živa i zdrava i neka je Gospod dragi čuva. Nisam nkad bila njegov "fan" ali Miki je u suštini dobar čovek - glasio je komentar koji su mnogi podržali.

Bonus video:

05:04

MIKI ĐURIČIĆ DAO ČVRSTU REČ: Biću veran mojoj Angelini! Pčelar imao poruku i za Suzanu...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.