OČEKIVALO SE DA ĆE OSTATI DO FINALA: Za ovog zadrugara je ZAVRŠEN RIJALITI!
Foto: youtube/printscreen

iznenađenje!

OČEKIVALO SE DA ĆE OSTATI DO FINALA: Za ovog zadrugara je ZAVRŠEN RIJALITI!

Učešću došao kraj!

Objavljeno: 09:11h

Reper Nenad Aleksić Ša napustio je "Zadrugu 5" kada je u duelu izgubio od Marka Osmakčića. U studiju ga je sačekao otac Zoran Aleksić Kiza, a on je otkrio tajne iz Bele kuće i dotakao se svog odnosa sa Tarom Simov, sa kojom je u prethodnoj sezoni prevario suprugu i Srbija je brujala o njima.

Nenad Aleksić Ša
foto: youtube/printscreen

- Jako mi je drago što sam izašao, moram da kažem da sam zadovoljan i da mislim da sam opravdao šansu koju sam dobio - rekao je Ša, a onda je Dušica najavila njegov profil.

- Da li ćeš stupiti u kontakt sa Tarom? - upitala je Dušica.

- Nema potrebe, svako ide svojim putem i to je to. Nisam mogao da verujem da ću doći sebi, ali sada mislim da sam pobednik, i zadovoljan sam baš kakav sam bio. Po mom mišljenju Gruja je sebe totalno izgubio, ja sam pokušao da ga osvestim, ali nisam uspeo iako su se drugi smejali. Anđela se pokazala baš super i ona je kompeltna osoba i drži sebe na svoj nivo.

- Od Dalile i Cara i Aleks i Dejana nema ništa, a Mina i Mateja su mi super, oni će trajati po izlasku. MC Aleks i Matora uh... Aleks je gotivna osoba, ali mi se ne sviđa njeno ponašanje mi se ne sviđa, njoj je Matora potrčko kao što sam ja bio nekome - rekao je Ša.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.