RADI OZBILJAN POSAO, SRAMI SE NJEGA, OBAVIJENA JE MISTERIJOM: Bebičina bivša žena VAN SEBE ZBOG NJEGA, precrtala ga
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

šok

RADI OZBILJAN POSAO, SRAMI SE NJEGA, OBAVIJENA JE MISTERIJOM: Bebičina bivša žena VAN SEBE ZBOG NJEGA, precrtala ga

- Uprskos tome što su razvedeni, ovo što se dešava sa Nenadom za nju je velika sramota.

Objavljeno:

Nenad Macanović Bebica ušao je u rijaliti Zadruga 5 sa Miljanom Kulić, a izgleda da nije nesvestan onoga što ga napolju čeka sa bivšom suprugom s kojom ima dvoje dece.

Kako se saznaje iz izvora bliskih Macanovićevoj bivšoj ženi, ona smišlja način kako da ga u budićnosti izbegava kako ne bi uticao na njihove naslednice.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Nenadova bivša žena ne voli medije i eksponiranje. Dosta joj je muke zbog vesti koji svakodnevno stižu do nje zbog njegovog ponašanja u rijalitiju. Zaposlena je u banci i svim silama se trudi da njihovim ćerkicama obezbedi lep i što udobniji život - priča izvor blizak javnosti.

- Uprskos tome što su razvedeni, ovo što se dešava sa Nenadom za nju je velika sramota. Ne može da se opasulji šta sve on radi na televiziji i čvrsto je rešila da kada izađe iz rijalitija prekine svaki odnos s njim.

Kako izvor navodi, bivša Bebičina žena živi u svom stanu mirno, tiho i povučeno i ne želi da se njene ili fotografije dece pojave u medijima.

- Situacija među njima je bila jako komplikovana i zategnuta i pre njegovog ulaska u rijaliti, ali od kada je njegova veza sa Miljanom postala javna, njegovoj ženi je postalo jasno da treba da ga izbriđe iz života. Ona je radno sposobna žena kaja ima nekoliko nekretnina u centru Beograda koje izdaje. Živi svojim životom i na brak s njim gleda kao na grešku iz mladosti. Ona njemu čak ni alementaciju nije tražila, a na pomen njegovog imena menja temu jel ne želi da se zna da je s njim bila u braku.

-Ona je njega precrtala načisto. Devojčicama je zabranila da gledaju rijaliti i na sve načine se trudi da kompromitujuće vesti o njihovom posrnulom ocu ne dođe do njih - rekao je izvor.

Nenad Macanović Bebica
foto: Printsceeen Zadruga

Bonus video:

00:20

Sestra Miljane Kulić pre udesa

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.