HITNO HOSPITALIZOVANA MILJANA KULIĆ! Ostaćete u šoku kada čujete i zbog čega, JEZIVO!
Foto: Printscreen

ŠOK

HITNO HOSPITALIZOVANA MILJANA KULIĆ! Ostaćete u šoku kada čujete i zbog čega, JEZIVO!

Miljana je rekla kako je morala da abortira zbog njega.

Objavljeno: 10:32h

Kontroverzna učesnica rijalitija Miljana Kulić koja je nedavno saznala da je u dugom stanju otkrila je da li će zadržati bebu, ali i progovorila o svom odnosu sa sadašnjim i bivšim dečkom - Nenadom Macanovićem i Lazarom Čolićem Zolom.

Nenad Macanović Bebica, Miljana Kulić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- U šoku sam... Nisam sada želela ovo, i vodila sam računa. Ali ja smatram da je Nenad namerno to uradio da bi me zadržao... Žene znaju. Ja mislim da je to uradio zbog toga, to mislim. Trebalo je da vodi računa, i mama nam je pričala da vodimo računa. On mene non-stop ubeđuje da su roditelji moji na njegovoj strani. Ja sam imala sasvim druge planove, htela sam na operaciju želuca... Ne mogu da verujem da se ovako nešto dešava samo meni, koliko je testova ovde bilo... - pričala je Kulićeva.

- Hteo je i da me odvoji od Zole, i da bi me zadržao. Kad sam uradila test, imala sam šta da vidim... Ne mogu da kažem da sam srećna, jer od tada nisam. Ne znam šta da kažem, bila sam srećna. Ne mogu da verujem da sam toliko glupa, da ne vodim računa o svom životu... Opet ću morati da idem tamo gde mrzim da idem. Mnogo sam teško podnela svaku kiretažu - pričala je Kulićeva.

Miljana Kulić hitno je izašla iz "Zadruge 5" zbog zdravstvenog problema. Aktuelna zadrugarka odseda trenutno u apartmanu u GAK "Narodni front".

I dalje se ne zna tačan razlog zašto je Kulićeva u bolnici, a spekuliše se da je u pitanju krvarenje usled navodne trudnoće, a sumnja se da je zadrugarka došla da izvrši abortus.

1 / 6 Foto: Printscreen/jutub/zadruga

Inače, pre nekoliko dana u žustroj raspravi sa Bebicom, Miljana je rekla kako je morala da abortira zbog njega, mada se posle pravdala kako nije znala od besa šta će i da je to bio način da se pomiri sa njim.

Nekoliko puta nakon toga je govorila da je trudna i dalje, da je pobacila i da se ne oseća dobro, a šta je istina od svega ovoga, ostaje da vidimo.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/PINK

Bonus video:

00:20

Sestra Miljane Kulić pre udesa

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.