UČESNICI ĆE ZANEMETI! Ulazi NAJOŠTRIJI UČESNIK BEZ IMALO MILOSTI: Uputio BRUTALNE PRETNJE, nastaće APOKALIPSA!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ŠOK

UČESNICI ĆE ZANEMETI! Ulazi NAJOŠTRIJI UČESNIK BEZ IMALO MILOSTI: Uputio BRUTALNE PRETNJE, nastaće APOKALIPSA!

- Au, šta ću da im radim - nastavio je on samim tim potvrdivši da pregovara sa produkcijom o ulasku...

Objavljeno:

Peta sezona "Zadruge", još nije završena, a već se spekuliše ko će biti učesnici nove, šeste sezone. Iako je bilo najavljeno da neće biti narednih sezona, uveliko se priča među bivšim takmičarima o novim ulascima.

Na Instagram profilu kaskadera Uroša Ćertića, osvanuo je stori, gde je na video pozivu sa bivšom zadrugarkom Anom Spasojević.

1 / 5 Foto: Filip Plavčić

Kako je Ćertić naveo, oni se poznaju još iz konkurentskog rijaliti formata "Parovi", a sad će se, po svemu sudeći, naći u šestoj sezoni "Zadruge".

Podsetimo, Uroš je nedavno u jednoj emisiji izrazio želju da bude učesnik šeste sezone i to sa nanogicom, budući da ga čeka zatvorska kazna koju će "odraditi" u kućnom pritvoru od godinu dana.

- Au, šta ću da im radim - nastavio je on samim tim potvrdivši da pregovara sa produkcijom o ulasku u narednu sezonu, a budući da na storiju objavljenom stoji i znak "Z6" kao "Zadruga 6", ostaje nam da vidimo da li će oni stvarno biti učesnici šeste sezone "Zadruge".

Uroš Ćertić
foto: Petar Lazović

Bonus video:

03:20

BIĆE HAOS! UROŠ ĆERTIĆ SUROVO IZVREĐAO JOVANU JEREMIĆ: Ima više lapsusa od ZMAJA OD ŠIPOVA, za nju se svašta priča po BEOGRADU!

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.