POMIRILI SE MAJA I JANJUŠ?! Uhvaćeni na TAJNOM MESTU, nisu se ponašali kao DRUGARI već...
Foto: Nemanja Nikolić

AUUUU!

POMIRILI SE MAJA I JANJUŠ?! Uhvaćeni na TAJNOM MESTU, nisu se ponašali kao DRUGARI već...

Kako je izvor rekao, njih dvoje su najpre seli odvojeno, ali su se vrlo brzo spojili u jedan separe.

Objavljeno:

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš preskočio kapiju i pobegao iz Zadruge zbog čega je diskvalifikovan, mnogi su očekivali da će sa suprigom izgladiti odnose i obnoviti bračne zavete.

Budući da je košarkaš pravo iz Šimanovaca odjurio u školu po svoju jedinicu, a potom proveo dan s njenom majkom, sve je ukazivalo na to da je pomirenje bivših supružnika na pomolu.

Međutim, Janjuš očigledno još uvek nije preboleo bivšu ljubav Maja Marinković.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Naime, bivši ljubavnici navodno su se pomirili, i ne samo to, oni su se pojavili na jednom prestoničkom splavu, gde su navodno naočigled svih prisutnih razmenjivali nežnosti i poljupce.

- Maja i Janjuš su proteklog vikenda bili na poznatom splavu u Beogradu, gde su se provodili do ranih jutarnjih sati. Došli su posle ponoći i bili su u malo većem društvu da ne bi skretali pažnju na sebe i da ne bi bilo očigledno da su se pomirili - ispričao je izvor za Alo koji se zatekao na licu mesta.

Kako je izvor rekao, njih dvoje su najpre seli odvojeno, ali su se vrlo brzo spojili u jedan separe.

- Posle par tura pića opustili su se svi prisutni, ali i Janjuš i Maja, koji su ne mareći za poglede radoznalih gostiju na splavu počeli da se ljube i grle, te prisno igraju uz pesme koje su ih pogađale. Janjuš je svojoj dragoj čak poručio par numera Ace Pejovića i svaku je pevao gledajući je direktno u oči i nazdravljajući joj - ispričao je izvor!

Od bliskih prijatelja bivše zadrugarke da ovo nije bio prvi susret bivših sadašnjih ljubavnika, te da se on desio navodno nekoliko dana ranije.

- Maja i Janjuš su se videli pre splava u Etno-selu nadomak Beograda gde Janjuš boravi, i tamo su sami i u miru porazgovarali o svemu, te odlučili da svojoj ljubavi navodno daju još jednu šansu. Zasad će njih dvoje biti u tajnoj vezi, a za kasnije će videti - ispričao je izvor blizak ovom paru! Par je bio nedostupan za komentar.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.