DALILI NEĆE BITI DOBRO POSLE OVOGA: Filip Car progovorio o AKCIJI sa Sanjom Grujić!
Akcija, Foto: Printscreen

hit IZJAVA

DALILI NEĆE BITI DOBRO POSLE OVOGA: Filip Car progovorio o AKCIJI sa Sanjom Grujić!

Otišli korak dalje.

Objavljeno:

Tokom današnje emisije radio "Amnezija" Filip Car progovorio je o svom odnosu sa Sanjom Grujić sa kojom se smuvao tokom sinoćne žurke, da bi nekoliko sati kasnije imao i intimne odnose sa njom.

Naime, Filip Car i Sanja Grujić se tokom sinoćne žurke dobilu zadatak od Drveta mudrosti da plešu na bini, a oni su se prepustili strastima te su otišli korak dalje.

1 / 4 Foto: Printscreen

- Ja sam tražio od Drveta zadatak, trebao sam da pričam sa Dalilom, ja sam odbio, onda smo dobili zadatak da plešemo na bini - rekao je Car, a onda ga je Nenad Aleksić upitao da li je to vredno 2000 dinara koje su dobili od Drveta nakon što su uspešno obavili zadatak.

- Izgubio sam ih za minut, Sanjica gleda u mene i kaže sad bi me poljubila. Posle smo se zezali kod nje u krevetu, nije bilo s****, šalili smo se - rekla je Filip.

1 / 6 Foto: Printscreen Zadruga

Podsetimo, Car je dobio zadatak od Drveta mudrosti da tokom žurke pleše sa Sanjom Grujić, ali oni su odlučili da se totalno prepuste, te u razmenjivali i nežnosti i ako je nekoliko metara dalje bila i Dalila Dragojević. Nakon žurke Filip i Sanja su završili u krevetu, a sudeći po snimcima imali su i intimne odnose i ako to on negira.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.