OGLASIO SE TAKI I ŽESTOKO POTKAČIO BIVŠEG ZETA!
Maja i Takli, Foto: Instagram

hit!

OGLASIO SE TAKI I ŽESTOKO POTKAČIO BIVŠEG ZETA!

Bio je iskren!

Objavljeno:

Marko Janjušević Janjuš diskvalifikovan je u ponedeljak 4. aprila iz rijalitija "Zadruga", nakon što je provalio kapiju i svojevoljno napustio Belu kuću.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kako se spekuliše razlog izlaska je to što je tokom odlaska na glasanje stupio u kontakt sa ćerkom, koja mu je navodno putem telefonskom proziva rekla da želi da se vrati kući. Janjuš je uz pomoć Filipa Cara pobegao iz "Zadruge", zbog čega mu sledi kazna od 50.000 evra, po ugovoru sa produkcijom.

Otac njegove bivše devojke, Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, sa kojim je imao žestoki okršaj, oglasio se i kratko prokomentarisao njegovo izbacivanje i istakao da ga Janjušević ne zanima više u životu.

1 / 6 Foto: Printscreen RED tv

- Nisam ni znao da je diskvalifikovan. Niti gledam, niti pratim kad moja Makica nije unutra. Nema svrhe. Čovek me ne zanima, nemam reč da kažem o njemu, uopšte me ne zanima. Nema šanse da će se Maja pomiriti sa njim - rekao je Taki.

Janjuš se po izlasku obratio javnosti putem društvene mreže Instagram.

Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Hvala svima koji ste bili uz mene svih ovih sedam meseci, hvala mojoj podršci, mojim krajicama, mojim boginjama, mojim prijateljima i porodici što su ovoliko dugo morali da budu bez mene. Dao sam sve od sebe, iskreno, ali nisam više mogao da se pronađem u ljudima koji se nalaze tamo, čast izuzecima, a malo ih je. Što se tiče mog izlaska, moram obavestiti javnost da, kako ono kažu, nije zlato sve što sija, e baš tamo ne sija ništa kako bi možda trebalo da sija. Šta je tu je, život ide dalje, i kako kaže Lukas: "Hiljadu puta sam ustao i pao", a isto tako svoje učešće ove godine ne bih menjao ni za milion, a ni za pobedu jednog od divnih učesnika koji će pobediti ove godine. Još jednom, hvala vam svima - napisao je on.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.