BEG ZA BEGOM! SKANDALOZNO PONAŠANJE UČESNIKA ZADRUGE TRESE BALKAN, ponovo je pokušao OVO! (VIDEO)
Beg, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

DA LI JE MOGUĆE?

BEG ZA BEGOM! SKANDALOZNO PONAŠANJE UČESNIKA ZADRUGE TRESE BALKAN, ponovo je pokušao OVO! (VIDEO)

Nastao pravi haos!

Objavljeno:

Kontroverzni par ne prestaje da se svađa, a situacija je sinoć tokom Igre istine ponovo eskalirala, i dovela do toga da Bebica napusti Zadrugu!

Nenad se odlučno zaputio u Rajski vrt kako bi preskočio ogradu i preko krova pobegao napolje, a za njim su krenuli Lazar Čolić Zola, Filip Car i Mateja Matijević, koji su sve vreme pokušavali da ga smire i odgovore od namere da pobegne.

- E sad si već p**ka i prema produkciji! Pa ne možeš svaki dan bežati! - poručio mu je Car.

- Ma idem sad stvarno, dosta je - rekao je ljutito Nenad i preskočio visoku ogradu.

U tom momentu se odmah oglasilo zvono, što znači da je u Belu kuću poslato pismo, a zadrugari su prokomentarisali kako je po hitnom postupku stiglo obaveštenje kako je Bebica diskvalifikovan. Šta je tačno Veliki šef poručio ovim pismom saznajte u videu ispod teksta:

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Nenad Macanović juče je pobegao iz "Zadruge" ali ga je produkcija ubrzo vratila.

Ista situacija se desila i jutros. Ponovo je preskočio ogradu u Rajskom vrtu iako su Filip Car, Lazar Čolić Zola i Matija Matijević pokušali da ga spreče.

U Beloj kući je za to vreme trajala "Igra istine".

Kada je Miljana saznala da je Bebica ponovo pobegao iz "Zadruge" izjavila je da bi volela da ga ne vraćaju više u rijaliti jer je imala ozbiljnih problema sa njim napolju.

- Rešila sam definitvno da prekinem iz nekih svojih razloga. Stvarao mi čovek probleme napolju, ozbiljna situacija je u pitanju. Ne želim više da budem sa njim, ne osećam se lepo sa njim. Moja greška je što uvek iz sažaljenja pređem preko nekih stvari. Nadam se da ga produkcija neće vratiti jer ću ja definitivno odlepiti i otići ću sa nogom ovakvom odavde.

Više u videu ispod.

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.