UDAJE SE MILJANA KULIĆ! Prava svadba sa matičarem, spomenuto i DETE sa Bebicom! (VIDEO)
Foto: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

opa!

UDAJE SE MILJANA KULIĆ! Prava svadba sa matičarem, spomenuto i DETE sa Bebicom! (VIDEO)

U inat Zoli?

Objavljeno:

Dejan Dragojević se javio za reč u emisiji "Gledanje snimaka", nakon što je Miljana Kulić iznela da se sve vreme igrala sa Lazarom Čolićem Zolom, kako bi istestirala Nenada Macanovića Bebicu.

- Ja mislim da je Miljana testirala Bebicu, a nije u tom trenutku mogla da dobije poligraf. Mislim da je Bebica položio, što se mene tiče. Dajte, nemojte me zezati... - ustao je Dejan Dragojević.

Miljana Kulić
foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Miljana, ti si tukla Nenada juče - dodala je voditeljka.

- Naravno, zbog onog klipa. Sinoć smo razgovarali o tome, staću u njegovu zaštitu. Ovde ima mnogo gorih od Nenada. Njegova deca su na sigurno. Nije imao kontakt sa njima, poradićemo na svemu tome. Uživali smo svi u cirkusu, došao mu je kraj - rekla je Miljana, pa se ponovo prisetila odnosa sa Zolom.

- Ovo je osoba koja nikoga ne voli, ta lažna patetika njegova... Da je razmišljao o mami, ne bi prokockao pare... - dodala je Kulićeva.

- Miljo, zašto pričaš o našem odnosu, vidi lutkice svoje pored tebe... Bebice, zašto dopuštaš ovo? Ne dopuštaj ovo. Samo da kažem završnu reč. Pusti mene da pričam, zašto opet o meni, Miljo? Gledaj lutkice svoje. Ispričala je priča ovo. Ovo što je rekla da se igrala, to je okej, ali mora da bude svesna da ja određujem pravila igre. Kada ćeš se udati za Bebicu, velika Macanko? - istakao je Zola.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Želim pravu svadbu sa Nenadom, pravog matičara. Želim i dete, da Željko ima brata i sestru! Nadam se da će me tada Zola poštovati kao udatu ženu! Biće prava svadba ovde, a i napolju - rekla je Miljana.

- Ako dođe matičar, uzmeš njegove prezime, ja nikad u životu neću reč reći - dodao je Čolić.

- Ja pristajem, samo da stanem na noge. Pristajem na pravu svadbu, ja se ne igram sa emocijama. I priznajem, htela sam da ti nabijem neke komplekse - dodala je Kulićeva.

- Ako se ne udaš u ovom rijalitiju javno, sve si lagala ovog čoveka - rekao je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Bonus video:

00:07

ŽURKA KOD MIKIJA U KUPINOVU! Poznati PEVAČ napraviće FEŠTU, a ovako je reagovao kad je čuo da dolazi MIKSI! VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.