OTKRIVENO KO ULAZI VEČERAS U ZADRUGU: Ovome se NIKO NIJE NADAO, KAKAV PREOKRET!
Zadruga, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

hit

OTKRIVENO KO ULAZI VEČERAS U ZADRUGU: Ovome se NIKO NIJE NADAO, KAKAV PREOKRET!

Verujemo da će mnogi biti u haosu kada se ona pojavi

Objavljeno:

Poslednjih dana mnogo se spekulisalo o potencijalnom povratku Maje Marinković u Zadrugu, ali je došlo do preokreta!

1 / 4 Foto: Instagram

Naime, kako Informer navodi, večeras će u Zadrugu ući Mina Vrbaški.

Mina nije štedela reči na pojedine zadrugarke ali i zadrugare, te je otkrila kome trebaju da se tresu gaće nakon što je ugledaju na vratima Bele kuće.

- Pokušala sam sve da slažem da ne ulazim, ali evo ti si uspeo nekako da saznaš i tebe nisam mogla da slažem. Ja jedva čekam da im vidim svima face kako će da izgledaju nakon što me budu videli na vratima Bele kuće. Zadužila sam kući moje da mi snime kako će da regauju kada me budu ugledali - govori Mina i dodaje:

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja se redovno čujem sa Mensurovom mamom i njegovom podrškom, evo malo pre sam mu kupovala letnje stvari koje ću mu poneti. Neke stvari među nama nisu završene još uvek i to ako ne budemo rešili unutra ja ću dati sve od sebe da napolju rešimo sve nesuglasice koje smo imali. Žao mi je zbog svega što sam uradila i potrudiću se da te stvati ispravim. Veza nam se završila loše, ali to ne znači da on i ja moramo da budemo loši jedno prema drugome - ističe buduća rijaliti učesnica.

Ono što će mnoge iznenaditi jeste koliko se Mina pripremila za ovaj ulazak te je uspela da sazna mnoge inofmacije o pojedinim učesnicima zadruge.

- Ja ću Milici pružiti ruku, ali ako me još jednom spomene u negativnom smislu nateraću je da grebe na vrata, ili da se sama diskvalifikuje. Neću mnogo da je vređam, samo ću da iznosim činjenice, posle odnosa se ne kupa, jede sline, ne pere zube, da se kupa svaku drugu noć i da ne menja veš. Ja znam kako ću sa njom tako da samo gledajte ulazak i sve će vam biti jasno.

Bonus video:

00:03

VRBAŠKI JE PROMENILA SVE FRIZURE I BOJE KOSE, ALI OVU NIJE IMALA: Mina ovako izgleda kao izblajhana PLAVUŠA! (VIDEO)

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.