ŠOK! BEBICA OTKRIO DA LI GA JE MILJANA ODVOJILA OD ŽENE I DECE!
Nenad, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

au, ČOVEČE!

ŠOK! BEBICA OTKRIO DA LI GA JE MILJANA ODVOJILA OD ŽENE I DECE!

Ovome s eniko nije nadao!

Objavljeno:

Zadrugari su u sinoćnoj emisiji "Pretres nedelje" saznali i ko je najveća kukavica pete sezone najgledanijeg rijalitija i to po mišljenju publike koja je glasala. Voditelj Milan Milošević je dao reč Zoli i otkrio da je najveća kukavica Miljana Kulić.

- Baš mi se ne komentariše ovo posle svega što sam čuo. Dobija epitet monstruma najvećeg. Smatram da jeste ispočetka ispala kukavica, nije bila iskrena prema Nenadu kad je u pitanju odnos sa mnom, meni je pričala jednu priču, njemu drugo. Ali očigledno ga je zavolela, jer ne bi drugačije prihvatila epitet žene koja ga je odvojila od porodice i stavljala mu jezik do grkljana. Blam blamova je za mene, ne želim da je pogledam, gadi mi se. Vidi se da joj ništa nije sveto. Progutao sam neke stvari, razmišljao da se drugačije ophodim, da pustim vreme, ali sada kada vidim ova dešavanja, najbolje je da ih strogo izbegavam - istakao je Zola.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Mene Miljana nije razdvojila od žene i dece, ja sam se razveo pre dve godine. Ja mislim da je ispala kukavica zbog Zole. Ali je na kraju rekla sve kako jeste - dodao je Bebica.

- Ja sam se družio sa svakakvim ljudima, nikom nisam želeo zlo, ali kad ovog čoveka pogledam, sve mi je jasno. A ne znam da li se ona pravi glupa i kakav cilj ima. Ona sama sebe kanali ovim. Dovodi sebe u situaciju da ispada monstrum. Neka mi odgovori na ovo pitanje, dođeš sa devojkom u rijaliti, tu se nalazi momak sa kojim je ona bila tri godine, pred tobom drži tog momka za ruku, plače i priča da hoće da se pomiri. I ti je nakon toga guraš u kolicima. O čemu pričamo. Ili folirant ili lud - nastavio je Čolić.

- Neka bude da sam lud - dodao je Macanović.

- Nisam znala da sam takva kukavica, sa Nenadom spavam, Zola mi je nesanica. Na kukavički način sam pokušavala da izvučem istinu iz Zole, predstavljajući to kao pomirenje. Ispala sam kukavica, jer ispada da sam sa Nenadom. Gledaoci misle da volim Zolu. I ja bih smatrala da sam gledalac da volim Zolu, ali da se plašim da uđem u odnos sa njim zbog roditelja. Zbog toga što bih možda prešla preko prevare i svega... - rekla je Miljana.

- Rekla je da hoće da uđe u odnos i da je svesna da neće imati gde se vrati - dodao je Zola.

- Smatraju da teram inat Zoli, a ja ću dokazati da nije tako, nego da mi je bilo dosadno - istakla je Kulićeva.

- Da li bi pristala da praviš svadbu, a da ne dođe njegova porodica? - pitao je Milan.

- Ne - odgovorila je ona.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.