MRAČNA PROŠLOST KULIĆA: Bivši Miljanine SESTRE je OKORELI KRIMINALAC, čeka ga DUGA ROBIJA zbog ZLOČINA!
Foto: Kurir/Privatna arhiva

au, ČOVEČE!

MRAČNA PROŠLOST KULIĆA: Bivši Miljanine SESTRE je OKORELI KRIMINALAC, čeka ga DUGA ROBIJA zbog ZLOČINA!

Malo ko zna za ovaj skandal!

Objavljeno:

Malo ko zna da porodica Kulić ima mračnu prošlost, a za sve je "kriva" Miljanina sestra, Tijana.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Problem je u njenom dečku, kog sad čeka duga robija.

Miljanina porodica se od samog početka nije slagala sa izborom partnera srednje ćerke, ali nisu mogli da utiču na njenu odluku. Njima je smetalo to što je on poznat u kriminalnom miljeu i ima pozamašan dosije u policiji.

Predrag Todorov iz Niša zvani Peka kartel, inače, bivši zet rijaliti zvezde Miljane Kulić, koji je optužen da je 25. avgusta 2017. sa pet hitaca ubio bivšeg pripadnika žandarmerije Sašu Mihajlovića (36) iz Niša, osuđen je danas na jedinstvenu kaznu od 15 godina zatvora, navodi Telegraf.

1 / 6 Foto: Kurir/Privatna arhiva

Presudu je Viši sud u Nišu doneo na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela koju je Todorov sklopio sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu za krivična dela ubistvo u sticaju sa nedozvoljenim držanjem, nošenjem i prometom oružja i eksplozivnih materija.

Viši sud je saopštio da će mu se u ovu kaznu uračunati i vreme provedeno u ekstradicionom pritvoru u Nemačkoj i u pritvoru u Srbiji.

U vreme ubistva za koje se sumnjiči, Todorov je bio u vezi sa Tijanom Kulić, mlađom sestrom Miljane Kulić koja je u međuvremenu postala rijaliti zvezda. Na Fejbuk profilu Tijane Kulić, još uvek stoje ljubavne poruke upućivane Todorovu, koji je tada već bio u bekstvu.

Miljana Kulić
foto: Youtube

- Živim da te volim, jer moje si nebo moje sve i ko prvog dana volim te, u tvome dahu ima nešto što pomera sat unazad. Ne osećam se dobro, ja otrovana sam tobom. Sve bih dala da si tu. U mom srcu uvek ostaješ, mnogo mi nedostaješ. Ko te voli, ludo najluđe kao ja? - napisala je ona u svom statusu na Fejsbuku 11. septembra 2017. godine.

Bonus video:

00:29

Miljana pere sudove posle Zadruge

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.