MILJANINA OPERACIJA U TOKU: Marija i Siniša čekaju ispred BOLNICE, on se skroz OSUŠIO, a mama Kulić PUCA OD NERVOZE
Miljana Kulić, Foto: Filip Plavčić, Nemanja Nikolić

šok

MILJANINA OPERACIJA U TOKU: Marija i Siniša čekaju ispred BOLNICE, on se skroz OSUŠIO, a mama Kulić PUCA OD NERVOZE

Svi iščekuju ishod Miljanine operacije

Objavljeno:

Kontroverzna učesnica rijalitija, Miljana Kulić juče je napustila "Zadrugu" sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, kako bi otišla na zakazanu operaciju.

Kulićeva je na samom ulasku u rijaliti pominjala da će morati da napusti rijaliti zbog polomljene noge, te zakazane operacije, a intervencija će biti obavljena danas.

Ekipa jednog portala uslikala je Mariju i Sinišu Kulić ispred Instituta za ortopediju Banjica. Marija je bila vidno zabrinuta, dok je Siniša sve vreme sa nekim razgovarao telefonom i mnogi komentarišu da je vidno smršao.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Marija je vidno nervozna i čeka ishod operacije svoje ćerke, dok se Siniša potpuno osušio ali se nadamo da će svi biti dobro.

Inače, Miljana Kulić je dan pred ulazak u rijaliti slomila i oglasila se na svom Instagram profilu gde je otkrila svojim pratiocima da je povredila skočni zglob i da mora na operaciju.

"Polomila sam nogu i moram na operaciju. Pala sam ispred tržnog centra Piramida, okliznula sam se na led i slomila nogu. Sutra ulazim sa Nenadom u Zadrugu. To je moja kuća", napisala je Miljana.

Inače, Nenadu Macanović bivša žena je zabranila da viđa ćerke zbog veze sa kontroverznom učesnicom "Zadruge" Miljanom Kulić.

Ulazak u vezu sa ovom rijaliti učesnicom mu je doneo mnogo porodičnih problema.

1 / 4 Foto: printscreen/pink

- Žrtvovao sam mnogo zbog Miljane, jer je iskreno volim. Život bih dao za nju! Moja bivša supruga, kad je iz medija saznala da sam s njom u vezi, poludela je! Zabranila mi je da viđam ćerke. To mi je baš teško palo - ispričao je Nenad i otkrio da je njegova porodica bila protiv toga da uđe u Zadrugu.

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.