BEBICA OPASNO NADRLJAO ZBOG MILJANE KULIĆ: Bivša žena BESNA, zabranjeno mu je viđanje dece, desiće se i OVO!
Miljana i Bebica, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

šok

BEBICA OPASNO NADRLJAO ZBOG MILJANE KULIĆ: Bivša žena BESNA, zabranjeno mu je viđanje dece, desiće se i OVO!

Ulazak u vezu mu je doneo mnogo porodičnih problema

Objavljeno:

Nenadu Macanović bivša žena je zabranila da viđa ćerke zbog veze sa kontroverznom učesnicom "Zadruge" Miljanom Kulić.

Ulazak u vezu sa ovom rijaliti učesnicom mu je doneo mnogo porodičnih problema.

- Žrtvovao sam mnogo zbog Miljane, jer je iskreno volim. Život bih dao za nju! Moja bivša supruga, kad je iz medija saznala da sam s njom u vezi, poludela je! Zabranila mi je da viđam ćerke. To mi je baš teško palo - ispričao je Nenad i otkrio da je njegova porodica bila protiv toga da uđe u Zadrugu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Posvađao sam se s roditeljima kad sam im rekao da sam potpisao ugovor. Bili su striktno protiv rijalitija, ali ja oduvek radim ono što želim. Verovali ili ne, ovde sam bez ikakvog honorara! Tu sam samo da bih podržao Miljanu. Macanović kaže da ga boli kada vidi svoju devojku da plače za bivšim verenikom Lazarom Čolićem Zolom, koji ju je samo iskorišćavao zarad novca.

- Nisam očekivao da će ovako reagovati na njega, u šoku sam! Gleda ga, mazi, plače za njim... Pogrešio sam što sam ušao u rijaliti s Miljanom, plašim se da je ne izgubim. O Zoli sam čuo sve najgore, siguran sam da je nikad nije iskreno voleo kao ja!

Pošto je Nenad otvorio dušu pred cimerima, Miljana mu se zaklela da više nikada neće pogledati Zolu. Međutim, samo nekoliko sati kasnije, u intervjuu sa Ivanom Šopić priznala je da i dalje voli bivšeg.

1 / 6 Foto: Tik tok printscreen

- Mnogo mi je teško, volim Zolu! Razum mi govori da je Nenad bolji za mene, ali srce želi nešto drugo. Borim se sama sa sobom i trudim se da ne pokleknem i vratim se Zoli. Ružno je što ovo radim Nenadu, moja Bebica već dva dana plače. Žao mi ga je, ne želim da ga povredim. Da bih ga smirila, lažem ga da sa Lazarom pravim priču zbog rijalitija, ali istina je da mi mnogo nedostaje, iako me je povredio - ispričala je Kulićeva za Informer.

Podsetimo, Miljana Kulić danas ide na operaciju skočnog zgloba na Institutu Banjica. Ona je zajedno sa Macanovićem izašla iz rijalitija, u koji će se vratiti odmah pošto je doktori otpuste.

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.