DAVID ĆE IŠČUPATI DEJANA IZ OVOGA?! Aleksandra NIJE ZA NJEGA, a Rešićka je ODLEPLA!
David i Dejan, Foto: Printscreen Zadruga/ Magazin In

hit

DAVID ĆE IŠČUPATI DEJANA IZ OVOGA?! Aleksandra NIJE ZA NJEGA, a Rešićka je ODLEPLA!

Pevačica je otvorila karte!

Objavljeno:

Zorica Marković veži za bivšu zadrugarku koja nema dlake na jeziku i poznata je kao osoba koja se vodi poslovicom: "Što na um, to na drum", ona je bila i te kako voljna da prokomentariše dešavanja u "Zadruzi".

Ovim povodom prokomentarisala je i Dejana Dragojevića, pa se osvrnula i na to kako bi reagovala porodica Dragojević kada bi se on pomirio sa Dragojevićkom:

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

- Ona je mislila da će on njoj preći preko svega, kao što je jednom, pričam o "Zadruzi", a napolju će joj svakako preći. On njoj neće tamo preći zbog pobede, a i zbog porodice. David će da ga iščupa iz svega toga. Od Aleksandre i njega nema ništa. Žao mi je Aleksandre, jako je dobro dete, nagrabusila je u životu. Njemu je lepo sa njom. Neće on Dalili ćutati, jer je prešla sve granice - rekla je Zorica, pa se osvrnula na reakciju porodice Dragojević:

-Šta će ljudi?! Ne znam da li će čupati kosu sa glave, ali biće strašno! On nije naivan ni glup - rekla je Zorica.

O sukobu i krahu prijateljstva Dejana i Sandre Rešić mnogo se pričalo, pa je Zorica bila voljna da prokomentariše i ovu temu:

Sandra Rešić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Rešićka mi je smešna posle svega. Žena je odlepila za Dragojevićem, pošto nije dobila povratnu emociju, dečko je imao emotivnu havariju. To je lepo, a ako nekome nešto učuniš, šta prigovaraš?! Ona hoće da bude malo Saška Karan, malo ja - rekla je Zorica.

Anđela Đuričić je neko ko je u poslednje vreme jako blizak prijatelj Dalili, pa je Markovićeva imala da doda:

- Pazi budalaštine! Glumi neku finoću, a najbolja je drugarica Dalili, ne odvaja se od nje. Dobro joj je rekao Mateja, da joj je u glavi samo rijaliti. Pokazala je svoje lice jer nije dobila nazad povratnu reakciju od Mateje - rekla je Zorica.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.