ZORICA MARKOVIĆ IZAŠLA IZ OPERACIONE SALE: Pevačica otkrila u kakvom se stanju nalazi!
Zorica Marković, Foto: Printscreen Facebook

prošla pakao

ZORICA MARKOVIĆ IZAŠLA IZ OPERACIONE SALE: Pevačica otkrila u kakvom se stanju nalazi!

Novi detalji pevačicinog zdravlja

Objavljeno: 19:02h

Poznata pevačica Zorica Marković prošle nedelje završila je u bolnici zbog čestih aritmija. Zorica je tada otkrila da je čekaju detaljne analize, budući da su joj pre 15 godina ugrađena tri bajpasa, a sada, nakon izvršenih detaljnih pregleda pevačica je otkrila nove detalje svog zdravstvenog stanja.

Zorica Marković
foto: Printscreen Facebook

Naime, kako Zorica otkriva, sa njenim srcem je sve u najboljem redu, a uzrok čestih aritmija mogla bi biti helikobakterija.

- Dobro sam, sve je u najboljem redu. Moram da se zahvalim profesoru Bojiću i njegovom timu pre svega. Oduševljena sam kako ovde sve fukcioniše. Doktori Kojić i Tomović su me danas spustili u salu i odradili koronarografiju. Izašla sam pre sat vremena bukvalno iz sale. Morali su da provere u kakvom je stanju moje srce posle 15 godina od operacije. Oni su meni sve odradili svetski i detaljno. Hvala Bogu, nemam ništa, nema nikakvih promena, posle 15 godina srce se nije uopšte promenilo od operacije, sve je zdravo. Taj jedan stent se malo suzio, to su malo produvali, isto kao kad popraviš neki mali karijes. Posle 15 godina od operacije ja sam u savršenom stanju. Aritmije koje sam imala sumnjamo da si izazvane helikobakterijom ili nekim virusom. Ta helikobakterija daje takve simptome. Vrlo neugodne i neprijatne. Zato su mi rekli da dođem ovde u neizmerno im hvala, toliko sam srećna što je sa srcem sve u redu. Ja ću se boriti sa helikobakterijom, ona podigne dijafragmu i pravi aritmije koje mogu da utiču na srce... Nadam se da uskoro izlazim iz bolnice - poručila je Zorica za Pink.rs i dodala:

- Neka služi na čast onima koji izmišljaju da sam imala infarkt, da sam na samrti... Sram ih bilo! To je bedno i jadno. Ja sam dobro i biću dobro. Dušmanima, a i prijateljima još jednom da poručim da sam super. Na milione poruka sam dobila iz celog sveta... Da je došlo do toga da je meni toliko loše, ja bih sama rekla: ''Odlazim ljudi, doviđenja''. Ja sam takva, nemam šta ja da krijem. Još ću ja da pevam i svašta da radim, mene rad održava u životu - rekla je poznata pevačica.

Zorica Marković
foto: Printscreen Facebook

- Dobro sam dragi moji, a ovi što misle za ovo srce ko planina biće dobro. Neće mene jos ni Sveti Petar, a ni Laza - našalila se Markovićeva na svom Instagram nalogu.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.