JEZIVO! DEJAN DRAGOJEVIĆ FRAPIO ČITAVU NACIJU UŽASNIM UVREDAMA: "Spominje MRTVO DETE i imitira joj bolesnog oca!"
Foto: Printscreen Zadruga

sramno

JEZIVO! DEJAN DRAGOJEVIĆ FRAPIO ČITAVU NACIJU UŽASNIM UVREDAMA: "Spominje MRTVO DETE i imitira joj bolesnog oca!"

- Dejan je sinoć na najgorei način pričao. Njegova porodice se prepucavala sa njima preko medija, a u sezioni tri on je za sve krivio njih.

Objavljeno:

Marko Đedović je razgovarao sa Sandrom Rešić i Franom Pujasom o Dejanu Dragojeviću. Naime, Đedović je šokiran kako se Dejan ponaša u poslednje vreme:

- Ako je neko pametan slušao Cara, on je tako us*ao Dejana, a ljudi misle da ga je pohvalio. Meni je Dalila prišla i rekla još samo da se smuvaju. On je dva puta provukao kako se Dejan spasio od Dalile. Car je rekao da je on teški go*var, koji je iskren. On je rekao da smo mi dobro uticali na njega, ali on se nije promenio on je samo uzimao od nas.

Marko Đedović
foto: Printscreen Zadruga

- Dejan je sinoć na najgorei način pričao. Njegova porodice se prepucavala sa njima preko medija, a u sezioni tri on je za sve krivio njih. Anđela ga je tek pogodila u metu. Tužili se za 3.000 evra. On Irmi pominje bolesnog oca i sprda se sa njom držeći se na štakama, jer joj je bolestan otac, a Anđeli kaže da neće pričati o njenoj porodici. Pa nije njoj brat poginuo za potrebe rijalitija, on se sa svojom porodicom svađao preko medija, on je rođeniog brata optuživao za 3.000 evra. Kako ga nije sramota, samo mi to nije jasno. - pričao je Marko.

- Ma ja nisam mogla ništa da mu kažem, mene kao da kamen guši - rekla je Sandra.

- On pominje mrtvo dete, pominje bolesnog čoveka, kako može, a on pozdravlja mamu koje se odrekao, i opet će je se odreći zbog novca -govorio je Đedović.

- Njemu dođe porodica, a on pita za kera. On je onaj koji skrati ljudima život 15 godina a onda dođe i plače po grobu, ne treba mi to - rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.