NENAD ALEKSIĆ ŠA NAPUSTIO BELU KUĆU: Nazvao ih je MONSTRUMIMA, a onda je IZLETEO NAPOLJE! (VIDEO)
Nenad Aleksić Ša, Foto: RTV Pink printscreen

jezivo

NENAD ALEKSIĆ ŠA NAPUSTIO BELU KUĆU: Nazvao ih je MONSTRUMIMA, a onda je IZLETEO NAPOLJE! (VIDEO)

- Nažalost po njega, Tara njega nije volela! Ja sam mu rekla svoje mišljenje!

Objavljeno:

Reper Nenad Aleksić Ša je popucao po svim šavovima u emisiji "Gledanje snimaka", zbog komentara Irme Sejranić i Sandre Rešić, koje su istakle da je Ša voleo da ga Tara Simov ponižava, kao i da ga ona ne voli.

Pocrveneo je od besa i počeo da psuje. Bio je besan i zbog Anđela Rankovića.

- Monstrumi, ista priča kao i prošle godine. Nije mi dobro! J*bem li vam mamu! Ne mogu. A Irmi ću j**ati mamu glavatu. J**em li te u usta odvratna nakazo! Mamu ti j**em! - besneo je reper.

1 / 10 Foto: Printscreen

- Nažalost po njega, Tara njega nije volela! Ja sam mu rekla svoje mišljenje! Kad nema pažnju, ona se vrati kod prve stvari kod koje zna da ju je ima. Ovo nije bes na nas, nego bes na Tarin odlazak! - dodala je Sandra Rešić.

- Da li sam ja rekao jedne sekunde da me ona voli? Ne, ona je išla, pa se vraćala... Ne mogu degenerici, ova glavata i Sandra koja mora non-stop da me j*be! Jer je takva osoba! - rekao je pa dodao:

Anđelo koji mora da joj šalje porukice i Sandra koja uvek mora da me j*be. Kad sam ja rekao da verujem da me ona voli? Sve što pokazuje ona je da me ne voli i to je jasno. Anđelu je poenta sad da bi mogla ona napolje porukicu, a Irma je monstrum, smeće, izmet... - urlao je Nenad.

Inače, sutra veče će u Zadrugu ući velika rijaliti zvezda.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.