ŽIVEO SAM NA KORICI HLEBA, NAVIKAO SAM DA SE SNALAZIM! Žika Nikolić otkrio nepoznate detalje iz života, CEO STUDIO ZANEMEO!
Foto: Printscreen

pažnja

ŽIVEO SAM NA KORICI HLEBA, NAVIKAO SAM DA SE SNALAZIM! Žika Nikolić otkrio nepoznate detalje iz života, CEO STUDIO ZANEMEO!

Živorad Nikolić poznatiji kao Žika Šarenica ispričao je detalje iz svog života koje do sad nisu bili poznati javnosti.

Objavljeno:

Žika je otkrio da je bilo dana kada je živeo na korici hleba.

- Mama mi je omogućila da je ostavim još od 14 godine. Navikao sam da se snalazim, da živim normalno. Dešavalo se dok sam studirao da mi zatrebaju pare, živeo sam u studenstkom gradu, dođem kući u Jasikovac, potrošim ono malo para što sam imao sa namerom da tražim od roditelja nešto para, ali vidim da se oni muče i da nemaju, pa se vratim i bez toga.

Bilo je dana kad smo kao studenti živeli na korici hleba i malo mleka i to je bilo super, ali shvatiio si da moraš nešto da doprineseš i pomogneš koliko možeš svojoj porodici - rekao je Žika u emisiji "Magazin In" i dodao:

- Danas deca od 30 do 35 godina očekuju suviše. Nenormalno je da danas deca čekaju da ti odeš da kupiš burek, a oni se izležavaju. Kad ustanu ljuti su, jer nemaju šta da pojedu - zaključio je poznati voditelj.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.