OMILJENI KVIZ : Ja volim Srbiju se vraća na male ekrane
Kviy Ja volikm Srbiju, Foto: Promo

pogledajte!

OMILJENI KVIZ : Ja volim Srbiju se vraća na male ekrane

Sjajna trojka, voditeljka Nina Seničar i kapiteni, glumac Nenad Okanović i glumac Nenad Karajlić, dobrom zabavom i kroz humor vode naše poznate ličnosti kroz zanimljiva pitanja

Objavljeno: 12:04h

Ja volim Srbiju“ je šou uz koji ćete se zabaviti, ali i naučiti nešto novo o Srbiji.

Omiljeni kviz “Ja volim Srbiju” vraća se na Prvu televiziju, mesto gde je I počelo emitovanje ove emisije koja je za kratko vreme osvojila srca publike.

Ovo je kviz koji vas vodi kroz vreme i posvećen je nezaboravnim momentima naše zemlje. Šest poznatih ličnosti podeljenih u dva tima, na čelu sa kapitenima, kroz znanje, zabavu i raznolike igre, zajedničkim snagama se bore za pobedu. Svaka igra je vremenski ograničena, laka i zabavna. Igre ste sigurno, bar neke od njih, igrali sa svojim prijateljima i kod kuće. Jer poenta nije da se pokaže nečije neznanje već da na jedan zabavan način izazovemo samo lepe uspomene i podsetimo sve nas zašto volimo našu zemlju.

Uskoro po;inje kviy Ja volim Srbiju
Uskoro po;inje kviy Ja volim Srbiju foto: Promo

Sjajna trojka, voditeljka Nina Seničar i kapiteni, glumac Nenad Okanović i glumac Nenad Karajlić, dobrom zabavom i kroz humor vode naše poznate ličnosti kroz zanimljiva pitanja.

U prvoj epizodi u timu Neleta Karajlića su: Sale Tropiko bend, Seka Aleksić i Dragan Brajović Braja. U timu Nenada Okanovića su: Bora Đorđević, Biljana Obradović, Darko Miličić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.