ONA JE IMALA 19, A ON 83 GODINE: Abortirala je jer je verovala da je nosila "ĐAVOLA", svašta joj je radio, HOROR!
Karisa i Kristina, Foto: Profimedia

PROGOVORILA

ONA JE IMALA 19, A ON 83 GODINE: Abortirala je jer je verovala da je nosila "ĐAVOLA", svašta joj je radio, HOROR!

Karisa i Kristina imale su samo 19 godina kada su dovedene u Plejboj vilu da zabavljaju Hju Hefnera

Objavljeno:

Bivša Plejbojeva zečica Karisa Šenon otkrila je da je u tajnosti abortirala, nakon što je zatrudnela sa Hju Hefnerom. Njoj je tada bilo 19 godina, a njemu 83.

Karisa, koja je dobila poziv da se preseli u Plejbojevu vilu zajedno sa svojom sestrom blizankinjom Kristinom, rekla je da se osećala kao da "nosi đavolje dete", a abortirala je bez Hefnerovog znanja. Trudnoću je otkrila prilikom pretraga pre planiranog povećanja grudi, koje joj je Hefner platio 2009. godine.

"Nisam se se**a ni s kim drugim pa je to mogla biti samo njegova beba. Samo sam htela da to rešim što pre", rekla je zečica za Sunday Mirror.

Karisa Šenon
foto: Profimedia

Dodala je da nije želela da Hefner ikad sazna za to i da nije želela da itko zna da nosi dete 83-godišnjeg muškarca.

"Gadilo mi se moje telo i osećala sam se kao da je vanzemaljac u mom stomaku, kao da je vrag bio u meni", priznala je Karisa i dodala da Hefner nikad nije saznao da je bila trudna te da joj je s pronalaskom klinike pomogla sestra Kristina.

Blizankinje danas imaju 32 godine, a s Hefnerom su prvi put morale spavati kad su imale 19 godina, i to na njihov rođendan. Kažu da su učestvovali u nezaštićenom grupnom seksu te da je bilo uključeno puno alkohola.

O Hju Hefneru nemaju dobro mišljenje. Navode da ima "crnu dušu" te da su mnoge žene koje su imale posla s njim obolele od depresije i PTSP-a.

"Kad je Hef umro, deo nas je bio tužan, ali drugi deo nas je razmišljao - ok, dobro je, više nijedna neće biti uništena na način na koji je nas uništio. Mislila sam da je Plejboj jedna velika porodica, a sada sam svesna da je to bio kult", rekla je Kristina.

1 / 6 Foto: Profimedia

"Hef se ponašao kao da nas je posedovao. Ako bismo prekršile njegova pravila, šest telohranitelja bi nas odvuklo u sobu i ne bi nam dalo da izađemo. On je to nazivao 'HMF hapšenje', prema njegovim inicijalima. Vrebao je ranjive mlade devojke poput nas. Ponudio bi ti svet, a zatim bi te držao zarobljenu u vlastitoj kući, koja je bila poput nekog zlatnog zatvora", dodala je.

Dodale su i da ih je Hefner drogirao i seksualno iskorištavao, a opisuje ga kao "đavo koji će goreti u paklu". Također, planiraju da podnesu tužbu protiv njega zbog emotivne patnje i proživljene traume.

"Bile smo zaposlene u Plejboj vili i želimo da ih tužimo. Odlučile smo progovoriti jer želimo da ljudi znaju ko je on zapravo bio i šta se događalo iza zatvorenih vrata", poručila je Kristina.

(Espreso / Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.