NAJPOZNATIJA STARLETA SE BORI SA PSORIJAZOM, A SADA JE OTKRIVENO DA IMA JOŠ JEDNU BOLEST!
Kim Kardašijan, Foto: Instagram/kimkardashian

AU KAKAV ŠOK!

NAJPOZNATIJA STARLETA SE BORI SA PSORIJAZOM, A SADA JE OTKRIVENO DA IMA JOŠ JEDNU BOLEST!

Taj poremećaj se zove diskromija.

Objavljeno:

Kim Kardašijan (41) "povela" je svoje obožavatelje u novom Instagram videu na pregled kod svog lekara, s kojim je razgovarala o lečenju njenog novog kožnog poremećaja, diskromije, koju je dobila nakon dugogodišnje borbe s psorijazom, piše The Sun.

Naime, tokom godina, Kim je bila vrlo otvorena po pitanju svojih problema s kožom, a u novom videu je razgovarala s lekarom o poremećaju koji dovodi do promene boje kože ili noktiju. Doktor je razgovor je započeo tako što je objasnio da se radi o pojmu koji zvuči pomalo otmeno, ali nije.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/kimkardashian

- Taj poremećaj se zove diskromija. Kada se neko dosta profesionalno šminka i izlaže suncu i putuje kao i vi, to sunce zajedno s šminkom koja pokriva pore može uzrokovati regeneraciju kože. Naša koža se menja i tako možete dobiti diskromiju - objasnio je doktor.

- Različiti pigmenti. Imaćemo spreman plan lečenja, korak po korak da polako izjednačimo sav ton- rekao je lekar, dok Kim nije mogla da sakrije oduševljenje što njen problem ovog puta ima "rešenje".

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

- Spremni za polazak!- viknula je uzbuđeno Kim.

Podsetimo, Kim je jako otvorena prema obožavateljima o svojim problemima s kožom već dugi niz godina. Otkrila je na samom početku šou programa "U korak sa Kardašijanovima" da joj je dijagnostikovana psorijaza.

Prvi "napad" psorijaze imala je s 25 godina. Otkrila je tada da joj je injekcija kortizona pomogla, ali joj se kasnije bolest vratila.

Bonus video:

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.