NISU OSTALI U DOBRIM ODNOSIMA! KANJE BESNI NA KIM: Eksponira njihovu maloletnu ćerku bez njegovog odobrenja!
Kim Kardašijan i Kanje Vest, Foto: Profimedia

haos

NISU OSTALI U DOBRIM ODNOSIMA! KANJE BESNI NA KIM: Eksponira njihovu maloletnu ćerku bez njegovog odobrenja!

Par očigledno ne funkcioniše najbolje ni kada su deca u pitanju

Objavljeno:

Da odnso između bivših supružnika, starlete Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta očigledno nije najbolji, potvrđuje reperova poslednja objava na Instagramu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Naime, Kanje se obratio putem Instagram naloga i požalio se fanovima da Kim protiv njegove volje eksponira njihovu maloletnu ćerku na platformi Tik Tok.

Iako joj je reper više puta javno skrenuo pažnju da to ne radi, Kim ga očitno ne uvažava te je nastavila da na zajedničkom profilu na Tik Tok-u koji ima sa osmogodišnjom ćerkom, objavljuje njene videe.

Kanje je objavio skrinšot objave sa profila svoje ćerke i napisao:

"Ovo je moj prvi razvod. Moram da znam kako da sprečim da se moja ćerka javno eksponira na Tik Toku bez mog odobrenja", napisao je Kanje.

Podsetimo, Kanje je nedavno skrenuo pažnju svojoj bivšoj da to ne sme da radi bez njegovog odobrenja. Naime, on je tada naveo da nije srećan zato što je Kim dozvolila njihovoj ćerki Nort, koja ima osam godina, da nosi karmin u videu koji je izašao na TikToku.

"Moji rođaci su imali dve direktive. Rekao sam im da ne želim da razgovaram sa Kim jer ne želim da se to pretvori u svađu. Poručio sam joj preko rođaka da obezbeđenje neće stajati između mene i moje dece i da ne dozvoljavam da moja ćerka nosi karmin na TikToku", rekao je Kanje.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.