DEVOJKE CELOG SVETA SU SE LOŽILE NA OVOG HOT MACANA: Prošlo je 15 godina i on danas OVAKO IZGLEDA!
Foto: Printscreen

OPA

DEVOJKE CELOG SVETA SU SE LOŽILE NA OVOG HOT MACANA: Prošlo je 15 godina i on danas OVAKO IZGLEDA!

Glavni zavodnik iz serije se pojavio u nekoliko filmova nakon što je serija “Korak napred” završila sa emitovanjem, a 2006. godine je izdao i solo album

Objavljeno:

“Korak napred” (“Un paso adelante”) španska je je humoristička televizijska serija, snimana od 2002. do 2005. godine.

Iz serije je nastala muzička grupa “UPA Dance” koja je 2004. godine promenila postavu, a krajem emitovanja serije grupa je prekinula svoj rad.

S obzirom na to da serija govori o životu mladih umetnika, glumci su morali da pored glume usavršavaju i svoje pevanje i ples. Serija je stekla neverovatnu popularnost širom sveta, a vernu publiku imala je i u Srbiji i prikazivana tokom 2005. i 2006. godine.

Migel Munjoz, jedan od glavnih glumaca, u seriji je igrao Robera koji je bio najmlađi u svojoj porodici i ponekad je znao da bude bahat i razmažen, ali i beskrajno duhovit. Važio je za najvećeg frajera ne samo na svojoj godini u seriji, već je zaludeo i devojke širom sveta.

Glavni zavodnik iz serije se pojavio u nekoliko filmova nakon što je serija “Korak napred” završila sa emitovanjem, a 2006. godine je izdao i solo album.

Pre nekoliko godina je osvojio prvo mesto u takmičarskoj kuvarskoj emisiji “Master Chef”, a zanimljivo je i da je strastveni ljubitelj joge.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.